Fiice celebrei știriste Pro TV a ajuns în Grecia. Mai exact, ea a publicat o imagine superbă din Mykonos, una dintre cele mai frumoase insule din arhipelagul Cicladelor și destinația de vacanță preferată de vedetele de la Hollywood.

„Bună dimineața din Mykonos”, a scris Alexia la descrierea fotografiei, în care apare în pantaloni scurți de blugi, iar comentariile au început să curgă.

„Ești foarte frumoasă”, „Ești superbă”, „Foarte frumoasă”, au scris câțiva fani.

AlexiaaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

La doar 18 ani, Alexia pare să-și întreacă mama în popularitate, dar se pare că vrea să aibă și un venit mai mare ca al mamei ei. Deși provine dintr-o familie înstărită, ea a vrut să fie independentă și să-și câștige proprii bani. Dacă la 16 ani, lucra într-o acafenea, tânăra este acum femeie de afaceri. Ea și-a lansat un lipstick, ce îi poartă numele, în colaborare cu un brand renumit și vrea să-și lanseze și propria linie vestimentară.

„M-am gândit să-mi creez propriul brand de haine. Aștept însă să termin facultatea ca să văd exact pe ce vreau să mă axez în modă sau în acest domeniu de entertainment’, a spus frumoasa brunetă.

Totodată, Alexia lucrează ca fashion editor la revista mamei ei, Alist, dar face bani frumoși și din publicitate. Ea are numeroase colaborări cu diverse branduri, pe care le promovează pe pagina ei de Instagram, dar și pe vlogul ei.

Alexia Eram trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Mario Fresh

Alexia trăiește de trei ani de zile o frumoasă poveste de iubire cu Mario Fresh, însă acum cei doi se văd acum din două în săptămâni, pentru că ea studiază Facultatea de Modă la Londra.

„Este puțin mai greu acum de când nu suntem unul lângă altul, dar rezistăm și o să fie și mai bine după acești 3 ani. Ne vedem o dată la 2 săptămâni, aproximativ,a mai spus tânăra.

Întrebată dacă distanța dintre ei ar punea să ducă la o despărțire, Alexia a răspuns imediat: „ Nu cred că se pune problema de despărțire’, precizând că punctul forte al relației ei cu Mario este „încrederea’.

Citește și: