15 ani însă în care protagonistele s-au schimbat mult, iar în viața fiecăreia dintre ele au apărut nu doar soții, ci și copiii.

Laura Cosoi, mamă de fetiță, a postat recent pe Instagram, în oglindă, un instantaneu din 2003, de la promovarea serialului La Bloc, când nici nu se știa ce succes fenomenal va avea, și un altul de acum, în aceeași formulă: ea, Dana Rogoz și Tily Niculae.

fotografie din 2003

Toate trei sunt încă tinere și frumoase, doar că mai sigure pe sine și cu o frumusețe cizelată. Toate sunt mămici și realizate profesional, semn că serialul și prestația lor de atunci au convins.

la distanta de 16 ani

De altfel, Laura Cosoi chiar recunoaște pe platforma de socializare: ”O mare parte din ce sunt azi datorez acestui serial. Multumesc colegilor alaturi de care am crescut”.

Referindu-se la serial, tot Laura Cosoi a scris: ”Au trecut atat de multi ani de cand s-au oprit filmarile pentru serialul “La Bloc”, serial cu care au crescut atatea generatii, incat nu imi vine sa cred ca oamenii inca ma intreaba de Adina si de Nea Popa, spre exemplu”.

Vezi și O știi din ”La Bloc”, dar sigur nu știai ce bine arată în costum de baie!

Citește și: