Adda, Alina Laufer, Anca Serea, Andreea Bălan, Andreea Perju, Anna Lesko, Dana Rogoz, Elena Băsescu, Gabriela Cristea, Simona Pătruleasa, Majda Aboulumosha, Bianca Drăgușanu sunt doar câteva dintre vedetele mămici pe care le-am admirat pe Facebook și pe Instagram la început de an școlar. Elegante, atente la detalii, cu accesorii șic la vedere, acestea și-au ascuns cu greu emoțiile și au lăsat câte un mesaj emoționant în dreptul pozelor de pe Instagram.

Cum s-au îmbrăcat vedetele mămici în prima zi de școală

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost împreună la deschiderea de an școlar, mai ales că fiica lor, Sofia Natalia, este boboc. S-au îmbrăcat toți trei în negru, iar Bianca a purtat un costum sport Fendi, pe care l-am găsit în magazinele online de lux cu 2000 de euro. La reducere! Anca Serea, Adda, Simona Pătruleasa au preferat și ele pantaloni, însă au ales un model elegant, care s-a potrivit perfect cu pantofii stiletto. „Clasa a V-a. A început o nouă etapă cu multe provocări! Baftă tuturor copiilor!”, spune Simona Pătruleasa, a cărei fiică, Ingrid, este o mică fashionistă.

Anca SereaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Alina Laufer și Majda Aboulumosha au ales ținute mai sport, iar Anna Lesko, Gabriela Cristea și Andreea Perju au fost foarte feminine în rochiile lungi sau midi. „Adam, sunt mândra de tine!”, a scris Anna Lesko, pe Instagram. Cele mai senzuale mămici din curtea școlii au fost Elena Băsescu și Andreea Bălan, care au purtat rochii mulate. Au arătat ca niște sirene și cu siguranță au atras toată atenția. Dana Rogoz, fiul și fiica ei au părut desprinși dintr-o ședință foto, căci aveau un aer cool și relaxat. „A început școala! Mult succes, Vlad, în clasa a II-a! Te iubim infinit!”, a scris Dana în dreptul imaginilor.

Citește și: Elena Băsescu și fostul soț, petreceri în familie. Syda și-a botezat fetița pe care o are cu actuala soție

Citește și: Vacanța fabuloasă a Danei Budeanu. Ținute extravagante, locuri de vis și restaurante exclusiviste. Fetele ei au crescut și sunt superbe