Smiley și Gina Pistol „au topit” Internetul cu primele imagini de la nunta lor. Cei doi soți au publicat pe rețelele sociale fotografii realizate după cununia civilă, eveniment care a avut loc pe malul Lacului Snagov. Au fost fericiți, zâmbitori și foarte frumoși, mai ales că simplitatea și firescul au fost coordonatele acestei cununii.

Tot la Snagov a avut loc și cununia religioasă, dar și petrecerea de nuntă, într-o seră amenjată sublim. Fotoreporterul Libertatea a surprins fericirea lor în imagini, dar și detalii cu accesoriile și ținutele din ziua cea mare. FOTOGRAFII VLAD CHIREA / Libertatea

nunta-smiley-si-gina-pistol-foto-vlad-chirea-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cum s-au îmbrăcat Smiley și Gina Pistol la nuntă

Smiley (39 de ani) a ales un costum de ginere care pare extrem de comod, de culoare ivoire, nu a purtat cravată sau papion, ci o cămașă din in, care s-a potrivit perfect. În picioare a avut pantofi crem. De vestimentația lui s-a ocupat Irina Voinea, designer-ul care îl îmbracă de ani buni, atât la concerte, cât și la emisiuni sau evenimente. Înainte de nuntă, Irina Voinea a dat câteva detalii despre vestimentația mirelui, într-un interviu pentru Playtech.ro.

„Va fi un costum cu un blend de in cu bumbac. Nu va epata, așa cum îl știm cu toții în mod normal. Pentru că, bineînțeles, bijuteria este mireasa, nu?! Mirele va avea o eleganță relaxată (…) Cred că vom pune diferite texturi de bej. Sau, mai degrabă de alb murdar. Nu va fi un alb foarte puternic. Alb, bej, pe zona asta va fi! Va fi model clasic, pe un twist, fiindcă el nu e nicio persoană extrem, extrem de clasică. Va fi un clasic artistic (…)”.

Potrivit Irinei Voinea, un astfel de costum pleacă de la 1000 de euro, dar poate ajunge sau chiar depăși suma de 2000 de euro. „Prețul depinde de materiale, de model, de câte probe facem, dar și de complexitate. Sunt piese unicat, gândite special, pe tipologia fiecărei persoane în parte. Costumul lui Smiley e cel mai cel, normal!”, a spus Irina Voinea pentru sursa citată.

Cât au costat pantofii de mireasă ai Ginei Pistol

Gina Pistol (42 de ani) a fost una dintre cele mai frumoase mirese mondene din showbiz-ul nostru. Rochia de mireasă, de inspirație „boho chic”, este o operă de artă: fină, romantică, cu croi fluid, cu broderii în partea de sus și plisată în partea de jos. Bijuteriile fine, coafura simplă, cu bucle lejere și machiajul impecabil au completat look-ul miresei. Pentru petrecerea, ea va mai avea o rochie, așa cum a anunțat deja.

Gina Pistol a început pregătirile pentru ziua cea mare, cu noaptea în cap. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a fost o mireasă foarte activă pe Instagram și le-a arătat fanelor o mulțime de detalii. S-a trezit la 6 dimineața, căci la ora 7 era deja pe mâinile stiliștilor. Alexandra Crăescu și Adonis Enache s-au ocupat de machiaj și de păr. Cu o zi înainte de nuntă, Gina și-a ales și bijuteriile, dar și încălțămintea, o superbă pereche de sandale Jimmy Choo, cu perle aplicate, pe care le-am găsit în magazinele online la prețul de 1600 de euro.

După cum se vede ăn imagini, când au ajuns la centrul de evenimente, Gina Pistol a renunțat la tocuri în favoarea unor ciocate albe, confortabile, în care poate dansa toată noaptea.

Verighetele și buchetul de mireasă. Foto: VLAD CHIREA / LIBERTATEA

Ce semnificație au florile din buchetul miresei

Verighetele și buchetul miresei nu i-au dat bătăi de cap Ginei. A știut de la început ce își dorește, iar rezultatul este pe cât de simplu, pe atât de frumos. Verighetele nu epatează prin dimensiune, sunt frumoase și au inscripționat un mesaj special pentru miri. „Le-am făcut la comandă și am ales să le personalizăm și au o semnificație pentru noi. Sunt foarte frumoase”, spunea Ginei.

Buchetul ales de Gina este extrem de delicat și de simplu. Nu a pus alte flori în afara de „floarea miresei” (Gypsophila elegans) și s-a asortat perfect cu rochia și cu coafura. Gypsophila elegans este o floare vaporoasă, albă, care simbolizează fericirea și care se folosește des în arta buchetieră.

Citește și: Nunta lui Smiley cu Gina Pistol, într-o seră imensă. Cum arată decorul feeric și ce au găsit invitații pe mese

Citește și: Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe malul Lacului Snagov. Primele imagini de la nuntă. Rochia de mireasă, atipică și superbă