Actrița americană și-a făcut apariția  la ceremonia de la Capela St. George de la castelul Windsor, într-o rochie albă superbă din crep de mătase semnată de designerul Clare Waight Keller de la  Casa Givenchy, extrem de simplă și de elegantă.

Royal Wedding of Prince Harry and Meghan Markle in WindsorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Prințesă Charlotte, moment adorabil la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Ce a făcut micuța

Meghan a purtat seara o rochie creată de Stella McCartney

Însă, pentru petrecerea organizată de tatălui prințului Harry, prințul Charles,  la Frogmore House, ducesa de Sussex și-a schimbat rochia de mireasă, cu una la fel de elegantă, semnată de celebra Stella McCartney, Meghan fiind extrem de apreciată pentru simplitatea și bunul gust de care a dat dovadă.

La petrecere, Markle a purtat pantofii  Aquazzura, din satin, cu talpa de culoarea baby blue, iar potrivit Daily Mail, mireasa a purtat pe mâna dreaptă,  un inel care i-a aparţinut mamei lui Harry, Prinţesa Diana.

Citește și: Nunta regală 2018. Meghan Markle, superbă în rochia de mireasă. Ce i-a șoptit la ureche prințul Harry când a văzut-o la altar. Imagini de colecție

Elton John a cântat la petrecere

În ceea ce-l priveşte pe Harry, acesta a renunţat la Cavaleriei Regale și a purtat un costum negru.Prinţul Harry şi Meghan Markle au ajuns la recepţia de la Frogomore House într-un Jaguar E-Type Concept Zero electric, fabricat iniţial în anul 1968.

Prințul William și Meghan Markle au ținut câte un discurs

La petrecerea organizată de prințul Charles a cântat celebrul Sir Elton John, iar ducele de Cornwall i-a uimit pe miri cu un spectaculos show de artificii. La recepție, prințul William a ținut un discurs în calitate de cavaler de onoare, dar a luat cuvântul și Meghan care a mulțumit familiei regale pentru că au acceptat-o.

De întreținerea atmosferei s-a ocupat și Dj-ul preferat al lui Harry, DJ Sam Totolee, care a fost prezent și la nunta Pippei Middleton.

Prințul Charles a pus la dispoziția invitațiilor o cină realizată din alimente și produse organice, dar din meniu nu au lipsit nici bomboanele și burgerii. De asemenea, la miezul nopții, invitații au primit un cocktail, intitulat „Când Harry o întâlnește pe Meghan,  cu ghimbir și rom, aluzie la părul roșcat al mirelui.

Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle a avut loc sâmbătă, pe 19 mai. Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit la Capela St. George de la Castelul Windsor, nunta celor doi cel mai așteptat eveniment monden al anului, fiind urmărit de milioane de oameni din întreaga lume.

Foto: ©Alpha Press/Hepta, EPA

Citește și: