La aceste întrebări a răspuns Alexis Ohanian, soțul Serenei, cel cu care sportiva are o fetiță de 8 luni. Într-un interviu acordat recent, acesta a fost întrebat cum de un ”tocilar” ca el a ajuns să facă pereche cu una dintre cele mai mari atlete din istorie, pentru că, aparent, nu păreau să aibă prea multe lucruri în comun. Iar răspunsul a venit neașteptat. În realitate, Serena Williams e același gen de om: ”o tocilară”, cuvânt iubit de americani, care desemnează oamenii care preferă să stea în casă, învățând lucruri noi, petrecând timp la PC, care nu prea ies și nici nu sunt prea populari.

Serena, vrăjită de curajul tocilarului

Cât despre felul în care s-au întâlnit, a fost pură întâmplare. Ohanian era la Roma, pentru o conferință, iar Williams participa la un turneu acolo. Ambii își beau cafeaua la mese așezate în fața hotelului. La un moment dat, lui Ohanian i s-a spus să se mute la altă masă, pentru că fusese văzut un șoricel în zonă. Replica acestuia a venit prompt: ”Mulțumesc, dar sunt născut în Brooklyn. Văd șoareci tot timpul. Chiar nu e mare lucru”.

Indiferența și ”curajul” lui i-au atras atenția tenismenei, care a intrat în vorbă cu el, întrebându-l dacă chiar nu se teme de șobolani. Au început să vorbească, iar ea l-a întrebat cu ce se ocupă. Modest, acesta i-a spus că a ajutat la crearea Reddit. Însă Williams nu a fost deloc impresionată, pentru că pur și simplu nu auzise niciodată de această platformă.

”Grație acelui biet iepure, mi-am găsit iubirea”

Înainte de plecare, cei doi au făcut schimb de date de contact, iar Williams l-a invitat pe Ohanian să o vadă la French Open, în Paris. A venit la Paris doar pentru ea, deși i-a spus că e extrem de ocupat. Așa au ajuns să petreacă o zi în Paris, la zoo.

La un moment dat au ajuns în fața cuștii unui leopard, chiar la ora mesei. Iar leopardului i-a fost servit un iepure mort, pe care l-a devorat cu lăcomie, umplând totul de sânge. Imaginea nu a fost deloc pe placul sportivei, așa că Ohanian a trebuit să o consoleze. Și-a îndeplinit bine rolul, dacă ținem cont că a ajuns să-i fie soț. ”În acel moment, grație acelui biet iepure, mi-am găsit iubirea”, a declarat Ohanian.

Vezi și Serena Williams, mărturii cutremurătoare: ”Am fost aproape de moarte”

Citește și: