Cristina Ich a devenit cunoscută drept Angelina Jolie de România sau ca „regina Instagramului”. Ea a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a făcut dezvăluiri în premieră despre relația ei cu Alex Pițurcă.

Frumoasa brunetă și fiul lui Victor Pițurcă au împreună un băiețel, pe nume Noah, însă cei doi au o relație presărată cu multe despărțiri și împăcări. Ei au preferat să-și trăiască pvoestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor, ia în podcatul „Acasă la Măruță”, Cristina a povestit cum s-au cunoscut și cum au ajuns să devină părinții unui băiețel, care în luna octombrie va împlini doi ani.

ce studii are cristina ichSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

”Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, a declarat Cristina pentru Cătălin Măruță.

Cristina a fost deja cerută în căsătorie de Alex și deși cei doi locuiesc împreună de când au devenit părinți, frumoasa brunetă nu vrea să se căsătorească cu tatăl copilului ei, pentru că ea vrea ca marele eveniment să fie unul special și grandios, iar el nu.

Citește și: Ce studii are Cristina Ich, de fapt? A început patru facultăți!

Cristina Ich nu vrea să fie mireasă

“Am vrut să facem nunta și botezul în același timp, dar eu voiam să fac ceva special, un moldovenism de-al meu, și el a zis: . Atunci am lăsat-o baltă. Noi locuim împreună și ne e bine așa. Nu sunt geloasă. Îi las libertate”, a mai spus Cristina.

Influencerița a povestit la podcast-ul lui Măruță că mereu face ceea ce simte, dar căsătoria nu este în planurile ei.

„Ascultă-ți inima, dar mai consultă-ți și rațiunea. Și eu nu fac. Eu nu am rațiune, doar inima pe care o ascult și câteodată nu e foarte ok. Inima e proastă câteodată.

Momentan nu ne dorim să ne căsătorim și eu n-am considerat niciodată că trebuie să iau numele bărbatului. Adică eu o să rămân întotdeauna Cristina Ich, chiar și dacă m-aș căsători cu Alex.”, a precizat Ich.

”Nu mi-am dorit niciodată. Îl iubesc extraordinar de mult, e tatăl copilului meu. Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am dorința asta arzătoare să mă văd mireasă. Îmi îngrădește libertatea, nu știu de ce. Noi locuim împreună, automat e ca o căsnicie, dar actul parcă îmi îngrădește libertatea. Și pentru mine și pentru el.”, a spus Cristina.

Cu toate acestea, frumoasa bloggeriță a ținut să sublinieze că nu l-ar putea ierta niciodată pe Alex, dacă ar afla că are o aventură, care să dureze mai mult de o noapte.

“Nu l-aș ierta dacă ar avea o relație în paralel, o aventură de o noapte însă cred că i-aș ierta. Momentan nu mai vreau alt copil”, a adăugat bruneta.

Mai mult, Cristina a mărturisit că se înțelege foarte bine și cu părinții lui Alex, Victor și Maria Pițurcă.

”Sunt niște oameni foarte drăguți. Domnul Pițurcă e calm, arată foarte bine, nu-i dai vârsta deloc, aleargă 5 km zilnic și mănâncă numai carne bio, nu din comerț“, a declarat Cristina.

Cristina Ich are o relație cu fiul lui Victor Pițurcă de aproximativ trei ani și au împreună un băiat, Noah, care poartă numele de familie al ambilor părinți.

Citește și:

Top 5 greșeli în post care duc la îngrășare! Carmen Brumă îți spune cum să procedezi ca să nu iei deloc în greutate în Postul Paștelui

Lora a avut reacții adverse puternice după rapel: „Mă ustura carnea și nu puteam să mă ridic.”