În zilele premergătoare morții sale, artistul, care era căsătorit din 2006 cu un DJ din Japonia, Mayumi Kai, își implorase soția să se întoarcă acasă, ea aflându-se în țara natală. Cei doi se despărțiseră anul trecut, dar Keith își dorea cu disperare să se împace. În ultima vreme o sunase foarte des, dar Mayumi a fost de neînduplecat, insistând ca locuința lor să fie vândută, ceea ce l-a dărâmat pur și simplu pe atrist, a povestit o sursă.

De altfel, casa, pe care Keith o numea ”sanctuarul său”, a și fost scoasă la vânzare vinerea trecută.

Despre soția sa spunea adesea că e cea care l-a salvat din gheara drogurilor. Din păcate, dintr-un motiv sau altul, aceasta a ales să nu mai formeze o pereche cu Keith. ”Mayumi nu este de vină, dar se pare că Keith a crezut că nu poate trăi mai departe fără ea”, a mai povestit sursa.

Keith a avut un trecut de excese, cu droguri și alcool, dar reușise să renunțe la aceste vicii, se mutase la țară, unde avea șase câini, cai, o căprioară și nu numai. Adora picnicurile și se apucase și de alergat, chiar sâmbătă participând la un maraton la care scosese un timp foarte bun, un record personal.

Cu câteva ore înainte de a muri, artistul a mers cu un prieten într-un pub, unde a și băut o halbă de bere, ca într-o zi obișnuită. Nimic nu anunța tragedia care avea să urmeze. Deși încă nu se cunoaște contextul în care și-a luat viața, se știe că artistul s-a spânzurat.

Primii care au confirmat că Keith și-a pus capăt vieții au fost colegii săi de trupă, care s-au declarat șocați.

Vezi și Ultimele zile ale solistului trupei Prodigy, găsit mort în casa sa. Viața sa se schimbase radical în ultimele zile. Cum a reacționat soția lui

Citește și: