Anunțul că se despart i-a șocat pe fani, care se așteptau ca cei doi să-și anunțe nunta, ci nicidecum despărțirea, iar mulți internauți au scris că nu se pot opri din plâns de când au aflat vestea tristă. Însă, între Vlad și Cristina se pare că nu mai există nicio cale de împăcare, iar cei doi își fiecare de viața lui. Îndrăgitul actor a fost recent în prima lui vacanță fără Cristina și a plecat alături de câțiva prieteni la munte, dar Vlad a mărturisit că încă suferă după despărțirea de Cristina, și simte ca și cum trece printr-o perioadă de doliu. Mai mult, el a dezvăluit că deși își dorea să devină tătic tânăr, planurile lui s-au năruit, după despărțirea de Cris, și deocamdată nu se mai gândește la așa ceva.

„A fugit mama! Haha! Normal că nu mă mai pot gândi acum la asa ceva. După despărțirea de Criss s-au schimbat foarte multe lucruri. Toate se vor întâmpla la momentul potrivit! (…)Criss și cu mine am discutat de multe ori despre nuntă și ne făceam planuri. Zâmbeam mereu ca doi îndragostiți care urmează să facă o nebunie împreună atunci când venea vorba despre nuntă sau despre copii. Ne tot gândeam dacă vor avea ochii albaștri copiii noștri, na…Tot felul de discuții pe care le au toate cuplurile de la un anumit punct al relației. (…) O desparțire nu îți aduce o liniște sufletească. (…) Ce pot să spun însă este că această despărțire ne deschide noi uși care probabil nu s-ar fi deschis niciodată altfel. E un nou început. Fiecare dintre noi încearcă acum să își găsească drumul pe plan profesional, dar și drumul spre autocunoaștere”, a declarat Vlad într-un interviu pentru redacția.ro.

Vlad a mai recunoscut că este foarte curtat după ce s-a aflat că este singur, dar nu iubește din nou și nici nu se simte pregătit deocamdată să se implice într-o altă relație, ci mai are nevoie de timp liber.

„Nu dau curs niciodată mesajelor pe care le primesc. Încă simt că traversez perioada de „doliu” și nu îmi doresc să mă leg emoțional de altcineva. Am nevoie de timp pentru mine, de spațiul meu și de experiențele formatoare despre care vorbeam puțin mai sus”, a mai spus Vlad pentru redacția.ro.

Vlad și Cristina Ciobănașu au anunțat la începutul lunii februarie că își spun „Adio” după nouă ani de relație, dar vor continua să lucreze împreună pe plan profesional. Cristina a precizat că motivul pentru care se despart este pentru că în pandemie au reușit să-și dea seama că ei își doresc, de fapt, lucruri diferite.

“Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Criss și cu mine ne-am despărțit”, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră.

”Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni,” a completat și Cristina despre despărțirea de Vlad Gherman.

Citește și:

Imagine rară cu Monica Gabor și Irinuca. Zici că sunt surori. Ce frumoase sunt!

Alina Pușcaș, întâmplare nefericită: ”Cred că este pentru prima oară când mă bucur de această modă forțată cu măștile. V-aș arăta, dar mi-e rușine”. Ce-a pățit vedeta