La data de 9 septembrie 2023, Ana Baniciu și iubitul ei, Edy Kovacs, s-au căsătorit. Cei doi și-au spus cel mai important „DA!” din viața lor și se bucură acum de una dintre cele mai frumoase perioade împreună. Cei doi îndrăgostiți mai au foarte puțin până la nuntă și au dat detalii despre marele eveniment.

Acum, că emoțiile au mai trecut, Ana Baniciu a povestit și cum se simte în prezent, ca femeie căsătorită.

Fericită și împlinită odată cu marele „DA!” pe care l-a spus în fața ofițerului de stare civilă, Ana Baniciu a reușit să își schimbe și buletinul odată cu căsătoria cu alesul inimii ei.

”Am schimbat buletinul. Suntem în schimbări cu totul.

Am avut foarte mari emoții, în zilele de dinainte nu am avut, dar după ce am intrat în sală ne-am emoționat. Eram convinși de ce vrem să facem și nu a fost ceva programat.

Ne-am dorit mult, e doar o confirmare (căsătoria – n. red.). Nu s-a schimbat nimic. Singurul lucru este faptul că am realizat că suntem căsătoriți și legal și de acum vom fi de nedespărțit unul de celălalt atunci când vom lua decizii. Suntem aceeași oameni mișto care s-au căsătorit din iubire.”, a precizat Ana Baniciu pentru Antena Stars.

ana-baniciu-s-a-casatorit-in-urma-cu-cateva-zileSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Ana Baniciu, noi detalii despre nunta cu Edy Kovacs

Nu mai este mult timp până la marele eveniment din viața Anei Baniciu, iar artista susține că atât rochia de mireasă, cât și verighetele sunt gata. Cât despre ținuta pe care o va avea la propria nuntă, cântăreața a precizat că va fi una simplă, care I se potrivește de minune personalității sale.

„Suntem în totul pregătirilor, urmează nunta și așteptăm să ne simțim bine alături de invitați. Nu spun când are loc nunta, vrem să fie o chestie intimă.

Gata rochia, mai am o probă, este foarte frumoasă, este o rochie simplă, așa cum sunt și eu, simplă. Rochia va fi un diferită de cea de prințesa, una pe corp. Verighetele le-am luat înainte să stabilim data nunții – simple. Am probat-o în momentul în care le-am arătat-o prietenilor și familiei.”, a mai specificat Ana Baniciu despre ziua cea mare din viața ei.

Vezi și Ana Baniciu, despre moartea celei care i-a dat viață: „Odată ce îți pierzi mama, devii femeie” Mărturisiri despre femeia pe care Mircea Baniciu a refuzat să o ia de soție dar și Ana Baniciu, momente grele: „Au spus că trebuie să fiu operată de urgență, pe creier”

Citește și:

Anunțul făcut de Mihai Morar legat de gemenele sale. Una dintre ele a luat o hotărâre complet neașteptată: ”Ziua în care inima mea s-a împărțit”

Rona Hartner, uitată de foștii soți, în lupta cu cancerul: ”Nu m-au ajutat. Unele uși se închid pe viață” Cine i-a fost mereu alături