La un de la divorț, Anca Țurcașiu radiază și arată mai bine ca oricând. Se simte bine în pielea ei, arătând spectaculos la 51 de ani, și deja visează la o nouă poveste de iubire.

După perioada grea prin care a trecut Anca Țurcașiu e mai încrezătoare ca oricând și de ce nu este dispusă să dea o șansă nouă iubirii. Nu regretă nimic din viața ei și preferă să se bucure de prezent.

Anca turcasiuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Nu am niciun regret. Fiecarea secundă a vieţii mele am gândit-o în circumstanţele acelea, cu mintea de atunci. Deciziile luate, bune sau proaste, mi le-am asumat. Nu mă mai interesează absolut nimic, eu trăiesc în prezent. Cât despre speranţe, trăiesc cu nădejde şi cu speranţă de la Dumnezeu, în fiecare zi. Setez ţinte apropiate şi las viaţa să curgă. Nu mai fac proiecţii, de când s-a întâmplat pandemia asta, nu mai are sens”, a declarat Anca într-un interviu exclusiv pentru OK Magazine.

Întrebată dacă este disponibilă pentru o nouă iubire, artista a răspuns fără să stea pe gânduri: „Normal că sunt disponibilă. Şi dispusă, şi disponibilă. Cine nu vrea să trăiască iubirea pe pământul ăsta? Mai am timp să nu fiu disponibilă? (râde)”, a mai precizat Anca.

De asemenea, Anca a dezvăluit că în noul an magic 2022, asta își dorește cel mai mult: iubire.

„Mi-aş dori să mă trezesc pe 22.02, la ora 22 şi 22 de minute în anul 2022 şi să sar în sus că s-au unit toate numerele astea. M-am şi gândit să nu uit de momentul ăsta. Nu ştiu ce-mi doresc… Cred că toată lumea îşi doreşte cam aceleaşi lucruri. De ce-avem noi cea mai mare nevoie pe Pământ? Da, exact, despre asta este vorba. Îmi doresc iubire”, a spus Anca pentru OK.