Fosta iubită a lui Răzvan Simion parcă devine pe zi ce trece mai sexy. Frumoasa cântăreață a renunțat la inhibiții și și-a etalat sânii în cel mai amețitor decolteu pe rețelele de socializare. Aflându-se întinsă pe podea, Lidia, fiica de preot, s-a pozat, cu sânii la vedere, într-un rochie mini, roșie, și foarte mulată, , având lângă ea un pahar de șampanie. „Să aveți un an pe sufletul vostru!💋 01.01.2021🥂”, le-a transmis Lidia Buble admiratorilor care o urmăresc pe contul ei de Instagram.

„Lidia Buble, cât de sexy poți să fii?”, „Doamne Lidiiii! Mai poti? Mai poti sa arati asa perfecta?”. Asta s-au întrebat mii de fani, având în vedere ipostazele incendiare în care fosta iubită a lui Răzvan Simion s-a lăsat fotografiată de-a lungul timpului.

„Sexy Pisi! 😍😍🔥🔥🔥 / ❤️Frumusețea mea / Splendidă ești🙈 / Lidi, superbă ca de fiecare dată 💖💖 / Ești bombă🤤 / Sexxy Lidia 💋💋 / Lady Gaga👌 / Tare ideea pozei 🙌👌💗 / Nu te opri 👍🤝🤝🤝🤝”, au mai fost unele dintre comentariile fanilor.

De când s-a lansat în carieră, Lidia Buble a demonstrat cu fiecare ocazie că nu cunoaște termenul de inhibiții și faptul că tatăl ei e preot nu o împiedică să pozeze cât mai dezbrăcată. Celebra cântăreață nu ține cont de comentariile răutăcioase și își pune frumusețea în valoare, atât a trupului, cât și a feței, așa cum știe ea mai bine, și ce-i drept pe zi ce trece arată mai bine.
Lidia Buble, cu sânii la vedere într-un decolteu amețitor

Dacă înaintea Sărbătorilor de iarnă Lidia Buble i-a lăsat mască pe toți printr-o ipostază de infarct realizată pe masa din bucătărie, vedeta nu s-a sfiit și și-a mai etalat odată sânii într-un decolteu amețitor, de această dată întinsă pe podea.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion s-a lăsat fotografiată întinsă pe podea
Îmbrăcată într-o rochie roșie, mulată și foarte decoltată, Lidia Buble a făcut furori printre bărbați, dar a avut grijă să le transmită fanilor și un mesaj ca de început de an.

Citește și:

Mesajul emoționant al lui Anthony Hopkins. N-a mai băut alcool de 45 de ani: „Mă îndreptam spre dezastru”

Monica Gabor a rupt tăcerea și a spus adevărul despre relația ei cu Mr. Pink. E căsătorită sau nu cu celebrul milionar?