Au trecut deja 12 ani de când Gabriela Cristea s-a lăsat de fumat, după ce 13 ani a fost dependentă de țigări. În urmă cu ceva timp, vedeta mărturisea că a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o.

Cum s-a lăsat de fumat

Gabriela Cristea a povestit, la Antena 3, că în urmă 12 ani a decis să renunțe la acest viciu. A luat pachetul de țigări în mână, l-a pus pe balcon și l-a lăsat acolo. Nu i-a păsat că plouă peste el, pentru că a vrut să își demonstreze că poate să nu-i pese de țigările care au ținut-o sclavă mai bine de un deceniu.

Practic, în cazul ei ambiția a fost cea care a câștigat. N-a fost vorba despre niciun truc. Și-a propus să nu se mai atingă de ele și așa s-a întâmplat.

”Oamenii nu sunt toți la fel. În urmă cu 12 ani, mi-am zis: – De pe 14 septembrie, eu nu am să mai fumez. Eu am fost fumătoare. Nu una înrăită, dar fumătoare.

Și în ziua de 14, m-am așezat cu pachetul de țigări în mână și cu bricheta și am zis: ”- Ori eu, ori voi. Eu sunt mai importantă decât voi.

Le-am pus undeva pe balcon și au rămas acolo luni de zile. Le-am lăsat să le văd cumva acolo și nu am mai fumat din momentul ăla și acum pledez împotriva fumatului”, a declarat vedeta.

Vezi și După zeci de ani, Corina Chiriac a reușit să se lase de fumat. Artista a povestit cum s-a întâmplat minunea. A fost ajutor divin!

Citește și:

Nepoata prințesei Diana s-a logodit. Ce frumoasă este Amelia Spencer

Antonia, fotografie de 100.000 de like-uri! ”Diamantele și perlele mele!”