Până acum trei ani, Corina Chiriac fuma aproape un pachet și jumătate de țigări pe zi. Fără exagerare, era fumătoare înrăită.

Aflată într-o vacanță în Israel, în urmă cu trei ani, artista, acum în vârstă de 70 de ani, a vizitat Mormântul Sfânt și de atunci totul s-a schimbat, a povestit ea într-o emisiune TV.

„Acum trei ani, având probleme pe corzile vocale, doctorul m-a întrebat dacă fumez. Cum să mă las, așa, deodată, când fumez un pachet jumate pe zi?”, a povestit Corina Chiriac.

”Am ajuns la Ierusalim. Am intrat acolo, am pus capul pe lespede. Am ieșit de acolo, din mormânt și din biserică, unde ne-am închinat peste tot, ne-am așezat să mâncăm, eram cu două fete, și până seara mi-am dat seama că n-am scos nicio țigară din pachet. Am uitat să scot țigările din gentuță”, a povestit artista.

Acesta a fost momentul de cotitură. Deși susține că întotdeauna a crezut în Dumnezeu, momentul în care s-a lăsat de fumat fără să-și dea seama a fost cel în care a știut că Dumnezeu chiar există, a spus ea. Își dorea să renunțe la acest viciu, mai ales pentru sănătatea ei, dar nu credea că era posibil.

Vezi și Motivul pentru care Corina Chiriac nu s-a căsătorit niciodată. A spus adevărul acum

Citește și: