Invitați luni la podcastul „#searadupa7”, realizat de Gabriel Fereșteanu, pe frecvența PRO FM, Gina Pistol și Smiley au fost deschiși cu subiectele privind relația lor. Gina a povestit care a fost momentul când a încetat să-l mai privească pe Smiley doar ca pe un artist.

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley

”Eu ascultam muzica lui și îmi plăcea, dar nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat ca să zic: <>. El era într-o relație, iar pentru mine bărbații care sunt într-o relație nu există, îl vedeam doar ca pe un artist. Și eram și eu singură și el singur (n.r. atunci când s-au întâlnit, la un eveniment) și mă uitam la el și a fost un moment în care m-am gândit: <>. Ai simțit?”, a povestit Gina, iar Smiley a reacționat imediat: ”Ce-i drept, îmi aduc și eu aminte evenimentul. Era o chestie de revistă. În general nu prea particip la evenimentele astea, dar rar, când mai particip, se mai întâmplă chestii de-astea”, a spus Smiley, potrivit profm.ro.

Gina Pistol: „Ai fost ca o lecţie dată de univers”

Eram întrebată des când fac un copil. Ba aveam proiecte, eram plecată prin lume, stăteam două-trei luni închisă în platou. Înainte, mă uitam la persoana de lângă mine şi credeam că nu e ce trebuie pentru mine pentru a fi tatăl copilului meu. Ai apărut tu apoi, iar tu ai fost ca o lecţie dată de univers, să învăț lecția răbdării. Erau momente când îmi pierdeam răbdarea, dar ceva înăuntrul meu îmi spunea să mai stau puțin. Și uite că a fost bine. E ceva mai presus de noi care așază lucrurile. Poate dacă ne întâlneam cu ceva timp în urmă, între noi n-ar fi fost nimic. Totul s-a întâmplat la timpul potrivit, când trebuia”, a mai spus Gina. Ea și Smiley au devenit părinți pe 9 martie 2021.

smiley-gina-pistol-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Când s-au îndrăgostit, de fapt, Smiley și Gina Pistol

31 martie 2017 a fost ziua Z pentru Smiley și Gina Pistol, atunci când au devenit un cuplu. Cei doi s-au apropiat la concertul lui Damian Drăghici, de la Sala Palatului. ”Se știu de mulți ani, însă abia atunci s-a lăsat cu sentimente, ca să zic așa. Pe 31 martie, Gina și prietenii ei au venit la concertul Damian Drăghici&Brothers, la Sala Palatului. Atunci a urcat pe scenă și Smiley, pentru că avea împreună cu Damian piesa . După concert s-a întâmplat magia între Ginuța și Smiley. Gina e o tipă foarte mișto, nu prea ai cum să nu o iubești. Oricum, toți prietenii lor știu despre relația asta, însă ei nu vor să vorbească public”, declarau surse din anturajul lor, pentru Click!, la vremea respectivă.

Citește și: Gina Pistol împlinește 41 de ani. Imaginea făcută publică de Smiley a cucerit internetul. Ce mesaj are pentru iubita lui de ziua ei

Citește și: VIDEO Smiley și-a dus fiica pe stadion, iar imaginile au devenit virale pe Tik Tok. Ce cârlionți aurii are micuța Josephine!