Lăsând la o parte fastul evenimentului și emoțiile ce se puteau citi pe chipul familiei Morar, cu siguranță la eveniment vedetă a fost Oana Roman.

Aceasta a purtat o rochie în trend, de un corai diafan. O rochiță ușoară de vară, potrivită temperaturilor de afară. A asortat-o cu o pereche de sandale nu neapărat elegante, care, însă, i-au pus în evidență frumos gleznele, după cum observă fanii.

View this post on Instagram

Azi s a botezat Roua si am venit sa petrecem in cinstea ei!

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei) on

”Frumoasa si tu, frumoase si sandalele care scot în evidență gleznele subtiri”, i-a scris cineva.

Deasupra, pentru că evenimentul a avut loc afară, în niște corturi, Oana Roman a purtat un bolero, negru, asortat cu sandalele.

Una peste alta, deși nu se poate spune neapărat că rochia a avantajat-o la nivelul bustului, Oana Roman s-a prezentat bine, spun fanii săi. ”Imi place rochita”, scrie cineva, în timp ce altcineva, care-și spune erossramazzotti, dar care nu are nicio legătură cu faimosul cântăreț, o laudă în engleză: ”Very very nice”.

Revenind la botezul mezinei lui Mihai Morar, după eveniment, celebrul său tată a scris pe Facebook: ”Roua, ești binecuvântare. Îți mulțumim. Cu dragoste, Mara, Cezara, Gabriela, Mihai”.

Anterior, acesta postase un mesaj metaforic pentru fiica sa, scris chiar pe o cană:

Vezi și Oana Roman, de urgență la spital. I s-a făcut rău la botezul fetei Gabrielei Cristea. Ce i-au descoperit medicii

Citește și: