Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis pentru funeraliile reginei

Președintele României, Klaus Iohannis, și soția sa, Carmen Iohannis, vor participa luni, 19 septembrie, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, la Westminster Abbey, Londra. Cuplul prezidențial a fost prezent încă de duminică seara la Londra, la o întâlnire cu Regele Charles al III-lea. Pentru dineul care s-a ținut la Palatul Buckingham, Carmen Iohannis a purtat o rochie neagră, cu un croi simplu, dar elegant, cu mâneci trei sfrturi șio lungime mai jos de genunchi.

Acest detaliu a fost imediat observat de internauți, care au lăsat comentarii pozitive pe pagina Andreei Tincu, creatoarea de modă care a îmbrăcat-o, de această dată, pe prima doamnă a României. „Vă mulțumesc mult că i-ați impus o rochie sub genunchi și nu una ca la Vatican”, „Superbă, se vede talentul Andreei”, „Felicitări”, au fost doar câteva dintre comentariile strânse în dreptul pozei de pe Facebook cu Carmen și Klauss Iohannis. Designerul ieșean Andreea Tincu nu este la prima colaborare cu Carmen Iohannis, însă cele mai multe apariții ale soției lui Klauss Iohannis au fost semnate Eli Lăslean.

Președintele francez Emmanuel Macron și soția sa Brigitte, în ținute sport, prin LondraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Peste 2000 de persoane invitate la funeraliile Reginei

Londra se pregăteşte intens pentru primele funeralii de stat de la cele ale fostului premier Winston Churchill, în 1965. Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a are loc luni, 19 septembrie, și va deveni cea mai vizionată transmisiune TV a tututor timpurilor. Demnitari şi capete încoronate care vor asista la funeraliile Reginei Elizabeth II au început să sosească la Londra încă de sâmbătă seara. Aceștia se vor alătura celor peste 2.000 de persoane invitate la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, la Westminster Abbey.

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a atras oaspeţi importanți la Londra: preşedintele american Joe Biden, omologul său francez, Emmanuel Macron, preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi preşedintele Consiliului European, Charles Michel.

Va fi prezent preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, al Braziliei, Jair Bolsonaro, împăratul japonez Naruhito, aceasta fiind prima sa călătorie în străinătate de la urcarea pe tron, ​​în 2019. Au fost invitate multe capete încoronate, precum Prinţul Albert de Monaco sau Regele Spaniei Felipe VI, precum şi tatăl său, Juan Carlos I, care a abdicat în 2014 şi acum trăieşte în exil în Emiratele Arabe Unite.

Citește și: Cum a ajuns Eli Lăslean să-i facă peste 40 de rochii lui Carmen Iohannis. Secretele unei colaborări fashion, la nivel înalt: „M-a sunat…”

Citește și: Carmen Iohannis, ținută neobișnuită pentru dineul de la Summit-ul NATO. Cum s-au îmbrăcat Jill Biden și Brigitte Macron