Preşedintele Klaus Iohannis a publicat pe Facebook o fotografie cu mesajul: ”participarea la recepţia pentru lideri oferită de Preşedintele Joe Biden şi de Prima Doamnă Jill Biden, cu ocazia Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite”.

În fotografie, şeful statului şi soţia sa se află alături de preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, şi de Prima Doamnă, Jill Biden. Cei patru sunt asortați și îmbrăcați aproape la fel. Dacă Iohannis și Biden poartă costume închise la culoare, cămăși albe și cravate albastre, soțiile lor au optat pentru ținute strălucitoare.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea din SUA cu Joe și Jill Biden

Carmen Iohannis a purtat o rochie aurie, cu mâneci trei sferturi, stil clopot, accesorizată cu o curea Valentino, de 800 de euro. Jill Biden a afișat o rochie albă, dar care a fost pusă în evidență de accesoriul masiv, cu pietre, din zona gâtului.

Carmen Iohannis a fost foarte jovială la întâlnirea cu omoloaga sa din SUA, mai ales că cele două au multe în comun. Carmen Iohannis și Jil Biden sunt amândouă profesoare de engleză, soția lui Klaus Iohannis fiind nevoită să se învoiască de la liceul din Sibiu la care predă, pentru a pleca în această delegație. Carmen Iohannis este profesoară de engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, din Sibiu.

Carmen Iohannis este îmbrăcată pentru evenimentele publice și private de câțiva designeri cunoscuți din România: Eli Lăslean, Irina Schrotter, Andreea Tincu, dar în trecut a colaborat și cu Alexandru Ciucu, și cu regretatul Stephan Pelger.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, conduce, în perioada 18-22 septembrie 2023, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care se desfășoară la New York, Statele Unite ale Americii.

Preşedintele a plecat duminică, cu un zbor fără escală, de la Sibiu spre New York, pentru a participa la Adunarea Generală a ONU, cu un avion închiriat de Administraţia Prezidenţială de la Global Jet Luxemburg, transmite site-ul specializat în ştiri din aviaţia Boarding Pass, citat de News.ro.

Avionul are o capacitate maximă de 13 persoane. Administraţia Prezidenţială a închiriat un avion de la Global Jet Luxemburg, unul de tip Bombardier Global 6000, care poate transporta maximum 13 pasageri. Pentru confortul pasagerilor, scaunele din acest avion pot fi convertite în trei paturi de o singură persoană şi un pat dublu.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Ziua Marinei. Ținuta ei a atras toate privirile

Citește și: Ce face Eli Lăslean, designerul Primei noastre Doamne, cu rochiile pe care le poartă Carmen Iohannis la evenimente. Cum a reușit să facă un milion de euro din modă: “Am pornit cu 300 de dolari împrumutați”