Pentru a doua oară într-o săptămână, Carmen Iohannis (61 de ani ) atrage din nou atenția cu ținuta sa, de data aceasta, în SUA, acolo unde se află alături de soțul ei.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis pentru funeraliile reginei. Prima doamnă a României a surprins pe toată lumea

Preşedintele Klaus Iohannis se află în SUA din 20 septembrie, unde conduce delegaţia României la Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), de la New York, anunță News.ro. Iohannis a susţinut un discurs în plenul Adunării Generale a ONU, a participat la Summitul global dedicat securităţii alimentare şi la Transforming Education Summit. De asemenea, la San Francisco (California) s-a întâlnit cu membri ai comunităţii româneşti şi mai are programată vineri o întâlnire cu antreprenori români din Silicon Valley.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea din SUA cu Joe și Jill Biden

Dar toată lumea vorbește acum și despre ținuta Primei Doamne, mai alea după ce Iohannis a publicat pe Facebook o imagine, alături de următorul mesaj: ”Alături de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, şi Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu prilejul recepţiei oferite, la New York, în onoarea Şefilor de delegaţii prezenţi la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite”. Carmen Iohannis a fost foarte jovială la întâlnirea cu omoloaga sa din SUA, mai ales că cele două au multe în comun, pe lângă faptul că sunt prime doamne. Carmen Iohannis și Jil Biden sunt amândouă profesoare de engleză, iar în luna mai a acestui an s-au văzut și la București.

CARMEN-IOHANNIS-SI-KLAUS-IOHANNIS-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Carmen Iohannis a ales să poarte alb, o culoare care simbolizează pacea și care i se potrivește tenului. Ambele rochii au fost simple, fără imprimeu, fără mâneci și cu o lungime decentă, midi. Carmen Iohannis a purtat un coc lejer și un ruj corai aprins. Jill Biden a strălucit la propriu într-o rochie gri petrol, din material lucios.