Smiley și Gina Pistol „au topit” Internetul cu imaginile de la nunta lor. Au fost fericiți, zâmbitori și foarte frumoși, mai ales că simplitatea și firescul au fost coordonatele acestei nunți. O pată de lux s-a văzut, însă, în amenajarea locului unde a avut loc petrecerea de nuntă. Cei 300 de invitați au fost așteptați într-o seră imensă, amenjată sublim.

Andreea Esca, la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Foto: InstagramSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cât costă rochia purtată de Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Chiar dacă toți ochii au fost ațintiți asupra mirilor, care au fost îmbrăcați superb, în ținutele deosebite, invitații nu s-au lăsat nici ei mai prejos și au fost la înălțime. Andreea Esca, de exemplu, a făcut audiență și la nuntă, nu doar la știrile PRO TV. Vedeta a purtat o rochie spectaculoasă, cu imprimeu cu trandafiri albaștri, pe care am găsit-o în magazinele online destinate shopping-ului de lux, la prețul de 900 de euro (4500 lei).

Rochia, croită în stilul anilor ’50, vine ca turnată pe silueta Andreei și aparține brandului italian Philosophy di Lorenzo Serafini. Lorenzo Serafini este chiar directorul de creație al brandului Philosophy, anterior lucrând pentru Roberto Cavalli și Dolce & Gabbana.

La petrecere, Andreea Esca s-a schimbat într-o rochie roșie, senzuală, creată e Alina Cernătescu, și pe care am găsit-o în magazinul online la prețul de 3500 de lei. La un simplu calcul, Esca a investit 8000 de lei în cele două rochii afișate la nunta anului.

Rochia purtată de Andreea Esca, la nunta lui Smiley

Cum s-au îmbrăcat Smiley și Gina Pistol la nuntă

Smiley (39 de ani) a ales un costum de ginere care pare extrem de comod, de culoare ivoire, nu a purtat cravată sau papion, ci o cămașă din in, care s-a potrivit perfect. În picioare a avut pantofi crem. De vestimentația lui s-a ocupat Irina Voinea, designer-ul care îl îmbracă de ani buni, atât la concerte, cât și la emisiuni sau evenimente. Înainte de nuntă, Irina Voinea a dat câteva detalii despre vestimentația mirelui, într-un interviu pentru Playtech.ro.

„Va fi un costum cu un blend de in cu bumbac. Nu va epata, așa cum îl știm cu toții în mod normal. Pentru că, bineînțeles, bijuteria este mireasa, nu?! Mirele va avea o eleganță relaxată (…) Cred că vom pune diferite texturi de bej. Sau, mai degrabă de alb murdar. Nu va fi un alb foarte puternic. Alb, bej, pe zona asta va fi! Va fi model clasic, pe un twist, fiindcă el nu e nicio persoană extrem, extrem de clasică. Va fi un clasic artistic (…)”.

Potrivit Irinei Voinea, un astfel de costum pleacă de la 1000 de euro, dar poate ajunge sau chiar depăși suma de 2000 de euro. „Prețul depinde de materiale, de model, de câte probe facem, dar și de complexitate. Sunt piese unicat, gândite special, pe tipologia fiecărei persoane în parte. Costumul lui Smiley e cel mai cel, normal!”, a spus Irina Voinea pentru sursa citată.

Cât au costat pantofii de mireasă ai Ginei Pistol

Gina Pistol (42 de ani) a fost una dintre cele mai frumoase mirese mondene din showbiz-ul nostru. Rochia de mireasă, de inspirație „boho chic”, este o operă de artă: fină, romantică, cu croi fluid, cu broderii în partea de sus și plisată în partea de jos. Bijuteriile fine, coafura simplă, cu bucle lejere și machiajul impecabil au completat look-ul miresei. Pentru petrecerea, ea va mai avea o rochie, așa cum a anunțat deja.

Gina Pistol a început pregătirile pentru ziua cea mare, cu noaptea în cap. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a fost o mireasă foarte activă pe Instagram și le-a arătat fanelor o mulțime de detalii. S-a trezit la 6 dimineața, căci la ora 7 era deja pe mâinile stiliștilor. Alexandra Crăescu și Adonis Enache s-au ocupat de machiaj și de păr. Cu o zi înainte de nuntă, Gina și-a ales și bijuteriile, dar și încălțămintea, o superbă pereche de sandale Jimmy Choo, cu perle aplicate, pe care le-am găsit în magazinele online la prețul de 1600 de euro.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Smiley și Gina Pistol la nuntă. Imagini, detalii și prețuri cu ținutele, verighetele, buchetul și accesoriile

Citește și: Nunta lui Smiley cu Gina Pistol, într-o seră imensă. Cum arată decorul feeric și ce au găsit invitații pe mese

Citește și: Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe malul Lacului Snagov. Primele imagini de la nuntă. Rochia de mireasă, atipică și superbă