Nu doar că deja și-a scos ațele, dar acum artista s-a suit din nou pe role. Cântăreața a șocat pe toată lumea, postând pe Instagram o înregistrare în care este, din nou, pe role. Nu, filmulețul nu este unul vechi. Pur și simplu artista nu vrea să lase accidentul să-i schimbe viața.

”Ne găsiți în parc”, a scris ea în dreptul înregistrării, în care poate fi văzută dându-se cu rolele în parc, alături de fetițele sale.

Fanii au reacționat imediat. Peste 7.000 i-au apreciat postarea și au lăsat comentarii de genul ”Ce curajoasă, exemplu pentru copii, aș vrea sa fiu si eu așa”.

Alții, însă, i-au atras atenția grijulii: ”nu te liniștești cu rolele” sau ”Iarăşi pe role?”. Cineva chiar i-a dat un sfat, ca să nu mai treacă prin ce-a trecut: ”Sfat, scoate roțile din mijloc, e mai ușor si nu mai riști să prinzi pietricele sau lucruri între roți și să cazi”.

Numai Andreea Bănică nu a putut să se abțină și i-a spus ceea ce probabil gândește toată lumea: ”Bai, tu insisti sa rupi si buza de jos ???”. Comentariul Andreei Bănică a rămas însă fără răspuns.

A rămas sau nu cu cicatrice?

Recenr, Andreea Bălan le-a arătat fanilor și noul chip, după accidentul în care s-a lovit cu fața de asfalt. Rana aproape că nu se mai vede deja, iar cu puțin machiaj nici nu ai ști că e acolo.

”În sfârșit mă arăt la față. Mi-am scos firele de la buzișoară, se vindecă foarte frumos și cred că o să am un semn mic, mic de tot. Nu mă doare nimic, pot deja să zâmbesc ca înainte cu gura până la urechi”, a zis Andreea Bălan pe Instagram.

Cu doar câteva zile în urmă, tot ea scria panicată pe aceeași rețea de socializare: ”Ieri a fost o zi memorabila care va ramane intiparita un pic pe fata mea (la propriu). La 3 minute dupa ce am facut aceasta poza vesela, am pupat bordura (la propriu). Ca de, am crezut ca pe role e la fel ca pe gheata, dar am aflat ca e mai greu si cazaturile sunt si mai urate (ramai lipit de asfalt, nu aluneci.

Am avut nevoie de cusaturi in urgenta, iar doctorul mi-a cusut buza de sus si ii multumesc muuult pentru promptitudine.

Oftica mare e, ca am cazut asa simplu in fata casei dupa 3 luni in care am facut acrobatii si nebunii pe gheata. In concluzie, cateodata nu sunt chiar wonderwoman, mai si cad (la propriu si la figurat), dar ma ridic si merg la doctor, sau imi sun grupul de suport (psihic) si imi revin instant, imi iau pelerina si zbor iar”.

Vezi și Andreea Bălan, operată de urgență. E transfigurată! ”Mi-a cusut buza de sus”

Citește și:

Tom Parker și-a ținut soția de mână până și-a dat ultima suflare. Mărturia cutremurătoare a văduvei tânărului artist mort la doar 33 de ani din cauza cancerului cerebral

Cum a pus mâna Alexandru Ciucu pe 2 milioane de euro. Imagini de la tranzacția fabuloasă, la care a fost prezentă și Alina Sorescu