Artistul a răspuns recent la aceste întrebări, mărturisind că nu mai știe cum să scape de ele.

Pe Fuego îl cunoaște toată lumea de mulți ani. Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, dar și unul dintre simbolurile Crăciunului, întrucât are un amplu repertoriu de colinde. Totuși, chiar dacă toată lumea îl recunoaște după acest pseudonim, Paul Surugiu a dezvăluit faptul că, în realitate, nu știe cum să scape de numele de scenă care l-a făcut atât de consacrat.

„Casa de discuri de la vremea aceea mi-a spus să facem un album, dar mi-a zis că nu merge să mă lansez cu Paul Surugiu. Trebuie un pseudonim. Așa s-a născut Fuego, datorită lor, practic așa s-a născut proiectul.

Dacă eram sub numele de Paul Surugiu poate nu reușea acest proiect, așa era pe vremea aceea, dar acum nu știu cum să scap de Fuego. O să mai pot să scap?

Eu vorbesc serios. Pe toate afișele scriu: Paul Surugiu, dar Fuego mare, pentru că așa mă cunoaște lumea, dar nu se mai leagă cu ce cânt acum”, a declarat Paul Surugiu, în cadrul podcastului „Lucruri Simple”, realizat de Horia Brenciu.

Fuego, confundat ani la rând cu fiul Irinei Loghin

O altă dezvăluire inedită făcută de Fuego în cadrul podcastului este faptul că, după videoclipul „Împodobește mamă bradul”, filmat alături de Irina Loghin, toată lumea credea că cei doi sunt, într-adevăr, fiu și mamă. Confuzia s-a făcut și din cauza coincidenței de nume pe care artistul, dar și fiul interpretei de muzică populară, îl poartă.

„Oamenii credeau că eu sunt fiul Irinei Loghin, după clipul de la „Împodobește mamă bradul”. Ei credeau că eu sunt Ciprian. Toate s-au legat într-un fel anume.

Doamna Irina l-a născut pe Ciprian înainte cu două-trei luni ca mama să mă nască pe mine. Suntem de aceeași vârsta. Mama atunci a zis: „Dacă pe fiul Irinei Loghin îl cheamă Ciprian, îi dau și eu numele acesta”.

Bunica voia Paul și atunci au zis să-mi dea două prenume. Și atunci eu sunt Paul Ciprian. Mie toți îmi zic Cipi”, a mai dezvăluit el.

Vezi și Fosta iubită a lui Fuego, adevărul despre relația lor. Femeia pe care solistul a iubit-o cu patimă, timp de 4 ani, se luptă cu o boală cruntă

Citește și:

Când începe America Express și în ce zile va fi difuzată. Anunțul oficial al Antenei 1

Povestea șocantă a magicianului Robert Tudor: „De-aia am gura strâmbă”