Într-un interviu pentru OK!, Andreea Antonescu, acum în vârstă de 42 de ani și mamă de două ori, a povestit despre fetițele sale, care îi umplu zilele.

Vorbind despre fiica ei cea mare, care o vreme a locuit în America, acolo unde, în continuare, trăiește tatăl ei, Traian Spark, Andreea a spus că a fost alegerea fiicei sale să revină în România.

”Da, s-a întors în România anul trecut, în iunie, imediat după ce a terminat școala în State, și încă de când a venit mi-a spus că și-ar dori să rămână alături de noi două, pentru că nu vrea ca sora ei să crească fără ea. Și-a dorit să rămână în România.

A trebuit să fiu eu singură că ea chiar își dorește acest lucru și-n momentul în care am realizat că nu vrea să se mai despartă de mine și de Venice, am făcut toate demersurile ca să rămână aici. Sienna este în clasa a șasea acum”, a explicat cântăreața, care a născut a doua fetiță în urmă cu puțin peste un an.

Andreea Antonescu l-a rugat pe preot să nu-i bage fiica în cristelniță: „Nu dați în mine”. Ce spune solista despre această tradiție

Andreea Antonescu, despre despărțirea de tatăl fetiței: „Un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie”

”Este tare încântată de ce se întâmplă aici, la școală”

Artista a spus și cum s-a adaptat Sienna la viața aici și cum se descurcă cu școala.

”Îi e dor de America, dar știe că vom merge acolo exact cum făceam înainte ca ea să studieze aici: adică în vacanțe. Vom merge pur și simplu în vizită.

Mulțumesc lui Dumnezeu că este tare încântată de ce se întâmplă aici la școală, îi place tare mult de cum a fost primită de colegi. A avut ceva emoții, dar și-a făcut prieteni noi, cu care, atât cât ne permite timpul, mai ieșim în weekend”, a mai spus ea.

Andreea Antonescu a explicat și care este situația cetățeniei Siennei. A recunoscut că nu prea are planuri de viitor, altele decât ca fiicele sale să fie bine.

Andreea Antonescu, poză rară alături de fostul soț și fiica lor. Solista a zburat, urgent, în America: „Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente”

”Sienna nu are încă cetățenie, este doar rezident, dar următorul pas pe care doresc să-l fac este de a obține cetățenia și pentru ea.

Ce să zic despre planuri… n-am fost chiar omul planurilor, m-a luat viața prin surprindere de multe ori, dar, mulțumesc lui Dumnezeu, am ajuns la vârsta și înțelepciunea la care-mi dau seama că lucrurile sunt conturate într-o anumită direcție.

Și ce e pentru mine e binevenit, ce nu… mai bine nu mă încrâncenez și nu încerc să răstorn Universul cu susul în jos. Pur și simplu aștept. Aștept să văd care e cursul vieții mele în continuare.

Îmi plăcea să fiu cu picioarele pe pământ și cu capul pe umeri. Nu lăsam neapărat lucrurile să mă surprindă. Acum mi-am dat seama că nu este despre a controla totul și despre a-ți face tu planuri. Era o vorbă care mi-a plăcut dintotdeauna: dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă spune-i că ai planuri.

Tocmai de asta mă simt atât de fericită: este perioada în care conștientizez că trăiesc în prezent. Și, mai mult decât atât: trăiesc. Nu mai trăiesc pe rețelele de socializare, nu mai este doar despre ce spun și ce părere au ceilalți, ci despre lucrurile frumoase care se întâmplă în viața mea și care-mi dau un confort, o satisfacție și o stare de bine”, a mai spus aceasta, pregătită să facă față cu zâmbetul pe buze la orice.

Victor Vrînceanu, reacție tranșantă, dar elegantă, după declarațiile Andreei Antonescu legate de motivul despărțirii: „Iubirea pentru Victoria nu mă lasă să fac circ”

arata-in-continuare-ca-o-pustoaicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

”Tare cumințică și-n banca ei, cu foarte mult bun simț”

Revenind la Sienna, iată cum a descris-o mama ei: ”Sienna face 13 ani pe 24 mai. Dintotdeauna a fost o fire tare cumințică și-n banca ei, cu foarte mult bun simț. Și așa este în continuare. Culmea e că are exact același stil vestimentar pe care-l aveam eu când m-ați cunoscut voi.

Mă bucură că-și dezvoltă această latură artistică, e foarte talentată și la desen și pictură, seamănă cu Traian”.

Fata a ”moștenit” ceva din țara în care a trăit atâta vreme, SUA. ”Înainte de toate, limba de bază a Siennei e engleza. De multe ori se întâmplă să traducă fraze din engleză în română și-ți imaginezi ce iese. Ea, mititica, nu-și dă seama că nu este sută la sută corect gramatical, pe românește.

Iar când o deranjează faptul că nu se poate exprima foarte bine în română, începe să turuie în engleză.

Este o fire sociabilă, a văzut chestia asta la americani, dornică de a se împrieteni și de a avea oameni în jurul ei”.

Mamă full-time, Andreea Antonescu e foarte ocupată, dar foarte mulțumită și fericită. ”Fac față 100%, deși la început mi se părea un pic imposibil, la început nu mă gândeam că voi reuși. Dar sunt o fire determinată, hotărâtă și, înainte de toate, sunt o fire muncitoare. Cam tot ce mi-am propus în viața asta, de-a lungul timpului, mi-a ieșit.

Cele mai importante, în acest moment, sunt fetițele mele. Ele, într-adevăr, reprezintă miza vieții mele. Dacă nici pentru ele n-aș fi capabilă de orice, n-aș merge până-n pânzele albe, nu știu pentru cine și cum.

Sienna a mai stat cu mama mea, a locuit alături de ea, și mereu mi-era dor de ea, plângeam nopți întregi. Nu mai zic de perioada în care era în America, la zeci de mii de kilometri distanță, iar eu eram însărcinată cu Venice și trebuia să programăm și comunicarea dintre noi, din cauza diferenței de fus orar.

Ce-am trăit înainte a fost mult mai greu decât ce trăiesc în momentul acesta. Durerea și dorința de a fi lângă Sienna și lângă Venice secundă cu secundă m-au făcut să nu mai simt greutate lucrurilor prin care trec.

De-asta zic că trăiesc cea mai fericită perioadă a vieții mele. N-aș vrea să mă gândesc ce înseamnă să mai stau departe de unul dintre copii. Nu mai iau în calcul varianta asta”, a mai spus cântăreața. A recunoscut că singură face totul. Singura care o mai ajută este o prietenă care mai stă cu fetele atunci când ea trebuie să meargă la avenimente.

Mama Andreei Antonescu s-a căsătorit! Fiica ei nu a fost prezentă. Femeia era văduvă și își împarte viața pe două continente

Vezi și Andreea Antonescu, despre relația cu tații celor două fiice ale ei. S-ar împăca cu vreunul?

Citește și:

Cum se înțelege Codin Maticiuc cu fiul său vitreg. Are și nemulțumiri, ca orice tată: „Tot ce înseamnă muncă… greu! Nu îl simt dedicat”. Cum îi spune Mario lui Codin

Povestea de viață a regretatei soliste Puica Igiroșanu, maica Anastasia de la Mănăsirea Nera. Lecția de iubire pe care ne-a dat-o până la ultima suflare