„Brangelina renaște. După opt luni de la despărțirea lor scandaloasă, Brad Pitt și Angelina Jolie ai devenit din nou apropiați”, titrează publicația americană „Life&Style”. Un prieten apropiat al cuplului a dezvăluit că cei doi mari actori au început să se vadă din nou, iar sentimentele acestora sunt iar puternice. „Au început în ultima vreme să se vadă de câteva ori pe săptămână. Încet, au început să aibă iar sentimente unul pentru celălalt…E ca și cum se întâlnesc din nou”, a declarat sursa.

Brad Pitt a recunoscut că dependența de alcool i-a distrus mariajul

Cei doi au început să se vadă după ce Brad și-a făcut curaj și a sunat-o pe Angelina. Aceștia au vorbit mai bine de o oră, iar convorbirea a fost extrem de emoționantă. Actorul i-a cerut iertare soției lui, într-un mod răvășitor și extrem de sincer, pentru faptul că a lăsat ca dependența lui pentru alcool să le strice mariajul. În plus, ca o dovadă a împăcării ei jurnaliștii de la „Life&Style”, amintesc și de interviul dat de Pitt în revista GQ, în care acesta a recunoscut că despărțirea de Angelina a fost ca o moarte pentru el și îi încuraja pe cititori să urmărească noul film al soției sale, pe care l-a lăudat. Mai mult, publicația notează că în curând Jolie și Pitt își vor anunța public împăcarea.

Actorul a recunoscut pentru GQ că era alcoolic, însă după despărțirea de Angie a reușit să renunțe la această dependență. „Nu-mi amintesc să fi avut o singură zi după ce am terminat facultatea în care să nu fi băut alcool sau să nu fi fumat o țigară cu marijuana. Am renunțat la toate, cu excepția alcoolului, când am început să-mi întemeiez  o familie. Însă, acest lucru nu m-a ajutat să evit ce s-a întâmplat în toamna anului trecut. Ajunsesem să beau prea mult alcool. Devenise o problemă și sunt cu adevărat fericit că de jumătate de an am renunțat la el”, a spus Brad Pitt. ”Îmi plăcea vinul și, cu toată sinceritatea, puteam să bag un rus sub masă cu votca lui. Eram un băutor profesionist. Eram bun la asta”, a mai adăugat el.

Citește și: