Întrebată cum reușește să-și mențină silueta și ce ar avea de făcut cineva care ar vrea să fie în aceeași situație, designerul a explicat: ”Dacă vrem să facem într-adevăr un efort, nu e un efort foarte mare, dar este un efort, este important să eliminăm câteva alimente și să ținem oarecum un număr suficient de mic de calorii.

Practic nu ar trebui să avem mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Dacă chiar ne dorim să slăbim. Și să nu mâncăm după ora 19:00. E simplu de ținut teoretic, mai greu este cu practica”.

Ce mănâncă o femeie ca ea de Crăciun, de exemplu? Fără false pudori, Romanița a povestit cum stau lucrurile în casa ei. “Nu gătesc specific ce se mănâncă de sărbători, că vorba fiului meu: mama știe să facă numai salate. Eu asta mănânc, asta știu să fac.

Eu chiar am ținut și postul, țin astea două posturi de Crăciun și de Paște. E o chestie și de voință și de credință. E un cumul și chiar mă simt bine, eu oricum mănânc salate.

Nu e un efort prea mare, mai ales ca s-a mâncat foarte mult pește. Chiar a fost foarte ușor de ținut postul. De Crăciun… am gustat si eu un cârnat, două sarmale și cozonac”, a declarat ea pentru Ciao.

Întrebată ce așteaptă de la acest an, vedeta a replicat că destule, ținând cont cum au fost ultimii doi. “Chiar am făcut la un moment dat, de curând, o socoteală simplă a lui 2022. Doi cu doi cu doi îți dă cifra șase, e o cifră norocoasă pentru mine. Și sper că 2022 o să fie un an excelent.

Eu am crezut tot timpul în legea compensației. Dacă a fost mai greu în 2020 și în 2021, trebuie să urmeze cel puțin următorii doi ani, să compenseze ceea ce s-a întâmplat… Dacă se poate compensa vreodată, dar măcar să fie mai buni. Aștia au fost mai grei, trebuia să trecem și noi prin ceva. Am zis tot timpul că e cu războaie, părinții, bunici, străbunici, noi nu am avut până acuma nimic așa, să zic, spectaculos. A fost războiul ăsta pandemic, periculos și asta”, a mai declarat ea.

Vezi și Romanița Iovan face dezvăluiri: ”Am pierdut sarcina. Ar fi trebuit să fie fetiță

Citește și:

Actorul Josh Duhamel se căsătorește din nou la 49 de ani. Iubita lui e cu 21 de ani mai tânără

Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de 5 ori: ”Am vrut să le fac pe toate!”