Mirela Vaida are 39 de ani, dar vârsta e doar cifră în buletin pentru ea. N-o spune ea, ci e vizibil cu ochiul liber.

cum-reuseste-mirela-vaida-sa-ramana-in-forma-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Mirela Vaida a dezvăluit care este secretul siluetei pe care o are la 39 de ani și cum reușește să se mențină în formă atât de bine. Face sport, iar alimentația ei este una foarte atent gândită pentru a nu-i afecta greutatea și sănătatea.

Mirela Vaida are un program destul de încărcat. Se trezește, face micul dejun, duce copiii la grădiniță, iar după aceea se retrage în sala de fitness pentru a se menține în formă.

„Gata! Am ajuns la sală! Programul e așa: la 7.30 ies din casă cu copiii. Eu echipată de antrenament, ei echipați de școală. Îi las la poarta școlii și eu plec spre București, 30 km, să ajung la ora de aerobic, cycling, interval, body-pump, etc.

Stau 1-2 ore, transpir, alerg, pedalez, apoi fug înapoi 30 km să iau copiii de la școală/grădi și să ne îndreptăm către activitățile lor extracurriculare: pian, fotbal, înot, tenis, etc! Asta se întâmplă de 3-4 ori pe săptămână!

Nu, nu e greu! Mișcarea îmi dă o stare super bună, îmi dă energie pentru toată ziua, mă face să mă simt vie, chiar dacă, după atâta efort, pe cântar nu se vede niciun gram!’” a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Care este rutina ei de dimineața și cum se descurcă cu 3 copii

Mirela Vaida a dezvăluit că pe timpul zilei ea petrece foarte mult timp în mașină. Vedeta are trei copii, fiecare cu programul lui, iar lucrul acesta îi consumă destul de mult timp, însă reușește să facă față tuturor provocărilor.

„3 copii cu 3 programe diferite! Asta înseamnă că îmi petrec cea mai mare parte a timpului așteptând în mașină: să îi duc și să îi iau de la grădiniță și de la școală, dar să nu vă gândiți că au același program! Unul termină la ora 10.50, celălalt la 11.50!

După toate astea, plec, în sfârșit la muncă, unde drumul aglomerat, semafoarele, eventualele accidente de pe drum, te țin nemișcat în mașină!!? E bine, totuși, că nu stau afară, în frig!

Că se putea și mai rău, totuși! Dimineață erau -9 grade! Ce bine e-n mașină!’” le-a transmis recent vedeta fanilor ei.

Vezi și Momente dificile pentru Mirela Vaida. Cei trei copii ai ei au fost diagnosticați cu o afecțiune rară: ”Copiii mei, toți trei…”

Citește și:

Codin Maticiuc, fotografie rară cu fiica și iubita lui. Cât a crescut Smaranda și cum au fost surprinse cele două

Oana Roman, atac la adresa Alinei Ceușan. Câți bani încasează soția lui Marius Elisei ca influencer