Aceasta prepară săptămânal o băutură pe care o păstrează la frigider și din care consumă întreaga familie în anotimpul rece.

După ce ea și familia ei au trecut printr-o răceală destul de puternică, Elwira Petre a luat măsuri. Ea a împărtășit fanilor din mediul online o băutură pe care o prepară în mod frecvent, pentru întărirea sistemului imunitar. Aceasta conține mai multe ingrediente simple, care se găsesc în orice magazin, iar rezultatele sunt spectaculoase indiferent de vârstă, spune ea.

Soția lui Mihai Petre a povestit că ea o face în fiecare weekend și îi ajunge toată săptămâna, iar toată familia o consumă. Fetele beau doar o gură mică, deoarece nu le place gustul, dar Elwira Petre consumă zilnic 50 – 100 de ml.

Ingrediente pentru licoarea care te ferește de răceală

  • Aproximativ 400 gr ghimbir și turmeric proaspăt
  • O cutie / conservă de lapte de cocos
  • Un pahar cu apă plată
  • Un pic de piper
  • Opțional: 1,5 linguriță de scorțișoară

Toate ingredientele sunt amestecate și mărunțite cu ajutorul blenderului, apoi se fierbe amestecul timp de 10 minute. Se adaugă și zeama a 3 lămâi, apoi se strecoară. Când s-a răcit, se adaugă 200 ml de miere de calitate. Se depozitează într-o sticlă sau un borcan, la frigider.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Elwira Petre (@elwirapetreofficial)

La începutul acestui sezon rece, Elwira a uitat de această licoare, pe care de obicei o prepara, iar efectele s-au văzut, cu toții au răcit. Dar trecută prin acest episod, Elwira a reluat bunul obicei, așa că licoarea e iarăși preparată, așteptând cuminte la frigider.

Elwira și Mihai Petre, suspecți de gripă

Mihai Petre a postat pe Instagram în urmă cu câteva zile că toată familia este răcită. Ei nu au început anul atât de bine precum își imaginau și au apelat la ajutorul medicilor. Tratamentul de care aveau nevoie nu se mai găsea în farmacii, mai ales după perioada de viroze, dar i-au ajutat vecinii să se facă mai bine.

„Noi am început anul cu stângul. Suntem cu toții suspecți de gripă. Problema e că nu se găsesc în farmacii medicamentele de care avem nevoie. Noi am avut noroc cu vecinii. Aveți mare grijă și voi că bântuie o gripă nasoală. Să aveți un an nou cu sănătate”, a spus Mihai Petre, pe Instagram la începutul acestui an.

Vezi și Elwira Petre a împlinit 41 de ani. Mesajul tulburător al lui Mihai Petre

Citește și:

Șerban Copoț „a topit” Internetul cu un mesaj inedit pentru soția lui: „Când e vorba de tine, nu mai am nici o ruşine”

Gemenele Lisei Marie Presley sunt în stare șoc și nu vor să se mai întoarcă acasă, unde s-a petrecut tragedia