Vedeta trăiește în Malibu și a fost măritată de patru ori și divorțată tot de atâtea ori. Ea are un băiat și o fată cu al treilea soț și gemeni cu al patrulea soț, iar în ciuda faptului că a ajuns la 66 de ani, aceasta arată incredibil de bine. Admiratoarele ei îi scriu pe instagram că își doresc să arate ca ea când vor avea și ele 66 de ani și primește tot timpul complimente pentru felul în care arată. Jane susține că totul este natural și mărturisește că într-adevăr are grijă de corpul ei. Actrița recunoaște că în 2007 și-a făcut o operație de mărire a sâniilor, înainte să apară topless într-un film, și la un moment dat, tot în urmă cu mai bine de 12 ani,  și-a făcut și un lifting la ochi.

 

„Dacă vreți să știți adevărul, eu mănânc normal. Îmi plac legumele și peștele proaspăt și fac exerciții, pilates cu greutăți mici”, mărturisește actrița.

De asemenea, aceasta susține că ea consumă zilnic, un pahar de vin, pentru că nu-și refuză micile plăceri.

 

„Nu folosesc Botox, ca actriță trebuie să poți să te exprimi. Dacă vă exfoliați pielea frecvent și vă demachiați e suficient. Eu îmbătrânesc natural. Am nevoie ca toți mușchii mei să se miște. Câteodată joc roluri de bunică, câteodată joc rolul unei persoane îndrăgostite”, mai spune Seymour.

 

Citește și: Povestea unei vindecări miraculoase după un cancer în fază terminală: „Am aflat că am cancer când eram însărcinată în șapte luni”