Spectacolul grandios al starul Robbie Williams a fost umbrit de erorile de organizare ale reprezentanților români. Responsabilii D&D East Entertainment au trimis un comunicat prin care își justifică greșelile apărute în timpul evenimentului, din cauza cărora oamenii au stat la cozi interminabile pentru a cumpăra apă sau, mai rău, nici nu au mai apucat deși afară era o temperatură de peste 35 de grade. De asemenea, în comunicat se menționează de unde își pot recupera spectatorii banii blocați pe cardurile încărcate prin sistemul impus la concert, sistem care ulterior a cedat.

”Pe 17 iulie 2015 aproximativ 65.000 de oameni au avut ocazia să-l vadă pentru prima oară în România pe Robbie Williams, muzician care a oferit un show cu totul deosebit în fața Palatului Parlamentului.

Sub egida Let Me Entertain You, Robbie Williams a oferit concertul anului 2015 în Romania. Evenimentul a fost prezentat de către Telekom, Banca Transilvania, Antena1 și Radio Zu și a fost organizat de către D&D East Entertainment, Marcel Avram și East European Production.

Din păcate, atât înainte cât și în timpul concertului, organizatorii s-au confruntat cu o serie de probleme care au creat un disconfort spectatorilor, ocazie cu care ne cerem scuze celor care au avut de înfruntat cozile de la baruri.

Situația a fost creată de renunțarea din partea firmei de public catering, cu 3 zile înaintea evenimentului, la contractul agreat și semnat, punând organizatorii într-o situație fără precedent și afectând în asemenea măsură organizarea concertului, încât se punea problema anulării acestuia.

Soluția de ultim moment a fost găsirea unui alt vendor, care să poată sprijini, cu toată logistica existentă pe piață în acel moment, desfășurarea în condiții optime a evenimentului.

Pe această cale, organizatorul informează publicul participant de posibilitatea de rambursare a banilor rămași pe cardurile de la eveniment, în perioada 21-23 iulie, interval orar 11:00 – 17:00, din următoarele locații ale Băncii Transilvania:

1. Sucursala Unirii, Piața Alba Iulia nr. 2, București

2. Sucursala Militari, Bd. Iuliu Maniu nr 22, București

3. Sucursala Obor, Bd. Mihai Bravu nr 10, București

4. Agenția Matei Corvin, Pța Unirii, nr 22, Cluj-Napoca

În aceste patru locații rambursarea sumelor rămase se va realiza imediat, într-o operațiune care durează câteva secunde.

Pentru posesorii de carduri care nu au posibilitatea de a ajunge în cele patru locații, rambursarea poate avea loc și în orice unitate BT din țară, prin predarea cardului, împreună cu unele date personale care să permită efectuarea viramentului (nume și număr de cont)”, se menționează în comunicatul trimis de organizatori.

Credit foto: Facebook D&D East Entertainment