Meghan Markle și prințul Harry vor deveni părinți în primăvara lui 2019, potrivit palatului. Însă se pare că vestea a emoționat-o la culme pe regină care a declarat că este „foarte încântată” că va mai avea un strănepot.

De asemenea, și mama ducesei, Doria Ragland s-a bucurat enorm de veste. „E foarte fericită după această informație adirabilă. Abia așteaptă să vină pe lume primul ei nepot”, a declarat Doria, potrivit palatului Kensington.

Meghan Markle si-a ascuns burtica la nunta printesei EugenieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Bebelușul regal va veni pe lume în luna mai

„Altețele Sale regale, Ducele și Ducesa de Sussex sunt încântați să vă anunțe că vor deveni părinți în primavara lui 2019. Altețele Lor apreciază sprinjinul pe care l-au primit din partea oameniilor din întreaga lume de la nunta lor din mai și sunt încântați să împărtășească această știre cu publicul”, a anunțat palatul Kensington.

Anunțul a fost făcut la doar câteva ore după ce Meghan și Harry au ajuns la Sydney, unde se alfă într-o vizită oficială. Ducii de Sussex au dat marea veste chiar la nunta prințesei Eugenie, unde burtica lui Meghan era destul de vizibilă. Potrivit mai multor surse, Meghan ar urma să nască în luna mai, la un an de când a devenit soția prințului Harry, potrivit unui expert regal, pe nume James Brookes. Așa s-a întâmplat și  în cazul lui Kate Middleton și al prințului William, care au devenit părinți pentru prima dată la un an de la nuntă.

După fiecare apariție în public a lui Meghan, au tot apărut zvonuri că ducesa ar fi însărcinată, însă ducii de Sussex au păstrat secretul până acum.

Citește și: