Andreea a mărturisit în cadrul emisiunii de la Antena Stars că a fost uimită de felul în care a reacționat fiica ei atunci când l-a cunoscut pe Ștefan. Ea a povestit că micuța se înțelege foarte bine cu Ștefan, au  aceeaşi energie, motiv pentru care sunt puşi constant pe şotii.

Stefan Manolache, despre despărtirea de Andreea AntonescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Doi copii nebuni sunt ei, şi lasă-mă să mă rezum la asta. Se întrec în prostii, se înţeleg foarte bine. Doi copii nebuni, punct.  Le fac față cu greu. Uită-te la mine, le fac faţă. Nu are cum să mă depăşească o situaţie”, a declarat Andreea Antonescu, la Star Matinal.

 

Andreea nu a semnat încă actele de divorț de Traian, iar mama ei o ajută foarte mult în creșterea fetiței, care petrece foarte mult timp la Galați.

„Sienna e la Galaţi, abia aştept să ajung şi eu în câteva zile să facem nebuniile alea pe care le facem numai noi două, să ne punem nisip în cap, ne mai dăm în tobogane, noroc că nu e mami masivă. În rest, la şcoală, îşi trăieşte copilăria şi împarte viața între şcoală şi joacă”,  a mai spus Andreea.

De sărbători, Sienna va pleca la tatăl său în America, în timp ce Andreea va rămâne în țară, pentru a susține câteva concerte în noaptea de Revelion.

„Da, va pleca în State alături de mama mea, şi alături de fratele meu. Ei vor petrece acolo, eu voi rămâne în ţară, pentru că am câteva concerte în noaptea de Revelion”, a mai spus Andreea Antonescu, potrivit sursei citate.

 

Andreea Antonescu l-a cunoscut pe Ștefan Manolache în urmă cu aproape două luni, când el i-a luat ei interviu pentru Antena 1, fiind reporter special. De atunci, cei doi formează un cuplu și și-au confirmat relația.

 

Citește și: