La mai bine de trei luni de când Victor Slav a anunțat oficial că el și Bianca s-au despărțit, acesta a fost fotografiat în compania altei femei. Mai exact, el a fost surprins pe litoral, alături de o altă blondă frumoasă, Raduca, o bună prietenă de-a prezentatoarei TV, Ramona Olaru.

Raduca este o blondă focoasă în vârstă de 30 de ani. Ea a absolvit facultatea Româno-Americană și și-a dedicat cariera unei cauze nobile. Tânăra este manager la Fundația Your Smile, o organizație non-profit care se ocupă cu ajutorarea copiilor nevoiași, potrivit Cancan.ro.

Citește și: Cea mai frumoasă fetiță din lume a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Milano. Iată cum a defilat pe podium

Bianca Drăgușanu a avut prima reacție

După ce informația a apărut în presă, Bianca Drăgușanu a avut prima reacție și a vorbit despre alegerea tatălui copilului ei.

”Le doresc să fie fericiți, să se iubească mult și să fie sănătoși. Fiecare dintre noi are dreptul la fericire și iubire. Mai mult nu doresc să comentez”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru Cancan.

Victor Slav neagă relația cu Raduca

Cu toate acestea, Victor Slav a negat că ar fi implicat într-o relație cu Raduca, precizând doar că sunt prieteni.„ Nu se pune problema unei noi legături sentimentale în ceea ce mă privește. Acea față este o prietenă de a mea, de a lui Cazacu, și de a lui Giani. (n.r. colegii săi de la emisiunea Vulturii de noapte, de la Kanal D)…Am cunoscut-o prin intermediul lui Cătălin în această vară. Era o bună cunoștință de a lui. Suntem într-un cerc de vreo 20 de amici, care se întâlnesc din când în când la o ieșire în club și se distrează. Atât!”, a spus Slav. 

Citește și: