Alina este foarte activă de pe patul de spital și își ține la curent fanii cu starea ei și chiar le răspunde la întrebări. Frumoasa vedetă a mărturisit că ea a primit rezultatul testului pe 6 iunie, dar din fericire  are o formă ușoară și este asimptomatică   și abia așteaptă să se vindece ca să întoarcă acasă la familia ei.

Însă, vedeta Antena 1 a părut foarte deranjată de replica unui fan care i-a reproșat că s-a îmbolnăvit de  coronavirus din cauză că este prea slabă și ține diete stricte.

„Sistemul imunitar e in strânsă legătură cu microbiota…care e dependentă de alimentația sănătoasă …dieta restrictivă cantitativ și calitativ nu prea te-a ajutat!”, i-a scris un fan.

Alina a reacționat imediat și l-a contrazis chiar, spunând că tocmai pentru că mănâncă echilibrat și sănătos are analize foarte bune.

„Iata ca pe mine m-a ajutat foarte mult! Toate analizele de sânge au ieșit perfecte! Chiar m-au felicitat doctorii, știind că am ținut dietă (care nu are nici o treabă cu vreo înfometare! Treziți-vă!)”, însă răspunsul ei nu a fost pe placul tuturor, unii considerând că e răutăcioasă: „Ești destul de acidă, Alina!”.

 

„Unele persoane au lăsat să se înțeleagă că aș fi slăbită și d-aia m-am îmbolnăvit. Nu sunt slăbită. Am analizelele foarte bune. (…) Organismul meu e aproape vindecat”, a mai spus Alina, într-un instastory.

 

Citește și: