Au trecut 9 ani de atunci, însă subiectul pare să fie mai actual ca niciodată. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, cântăreața a lămurit situația de acum 9 ani, când a fost acuzată că i-a furat iubitul Doiniței Oancea. La vremea respectivă cele două erau prietene.

În urmă cu puțin timp, Lora s-a destăinuit fanilor de pe rețelele de socializare și a deschis un subict despre care ai fi spus că era închis de mult timp. Au trecut 9 ani de când artista a divorțat de Dan Badea, însă apar noi detalii pe care le face cunoscute chiar cântăreața, jumătatea care cunoaște cel mai bine povestea.

”Te judecă doar cine ar divorța, dar nu are curaj”

Lora a dezvăluit că era complet nefericită în căsnicia care a durat doar 2 ani și se consideră împlinită că a avut curajul să divorțeze. Totodată, cântăreața consideră că a fost victima unui abuz colectiv.

Mie mi s-a întâmplat un abuz colectiv. Abuzurile colective sunt foarte reale. Nu a spart nimeni nicio familie. Dacă am avut curaj să divorțez după doi ani, care în viața mea înseamnă un fir de nisip, sincer (…) Multe femei nu divorțează pentru că au impresia că e o crimă și că te judecă oamenii. Nu, te judecă doar cine ar divorța, dar nu are curaj.

Cine e complet nefericit, dar stă acolo și îndură și se oftică pentru că tu ai avut curajul să pleci și să ieși…

Deci nu există nicio familie. Familia mea și eu, cu adevărat, eram căsătorită cu meseria mea, cu vocația mea, și am ales ulterior un om cu care pot să trag la aceeași căruță, care și el la rândul lui era liber”, a dezvăluit Lora pe TikTok.

Și nu am considerat niciodată că e treaba cuiva chestia asta, e dreptul meu să iubesc pe cine vreau eu. E dreptul fiecărui om să găsească iubire în viața asta, să-și găsească partenerul cu care nu doar să-și dea declarații de iubire, dar și să tragă la aceeași căruță, să existe acea potrivire, acea compatibilitate.

Și da, există relații în care când cineva iese dintr-o relație, altcineva plânge poate. Este absolut normal. Dar sunt relații, de exemplu, în care femeile vor să dea o lecție de aroganță bărbatului și sunt foarte pline de ele”, a mai completat Lora.

Momentan, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu, fostul partener al Doiniței
Oancea. Cântăreața a dezvăluit cu alte ocazii că atunci când a început relația cu Ionuț, acesta era liber și nu era într-o altă relație.

Vezi și Ce spune Lora despre adopție: „Eu cred că dacă poți să iubești un bărbat foarte mult…”

Citește și:

Secretul lui chef Joseph Hadad pentru friptura de vită perfectă. La ce trebuie să fim atenți când alegem carnea

Vica Blochina, umilită la Survivor. Ce poreclă i-a pus un Războinic. „Ești neobrăzat să vorbești așa despre o femeie”