Într-un interviu acordat Cancan, actrița a făcut dezvăluiri despre viața de cuplu cu colegul ei de platou, după aproape 8 ani de relație.

Jojo și Paul Ipate se pot lăuda cu o relație de iubire care datează de ani buni! Totuși, așa cum a dezvăluit actrița, povestea lor de dragoste nu are nevoie de confirmare, în sensul unui act, ci preferă să trăiască liberi și să nu fie constrânși de o semnătură.

Demonstrându-ne că este o fire care nu se ascunde după deget, în ceea ce privește creșterea celor doi copii, Jojo a mărturisit că între ea și Paul Ipate există un „cod” prin care se anunță unul pe celălalt atunci când situația familială devine tensionată:

„Noi avem un «cod» și de fiecare dată când unul dintre noi se alertează mai mult și devine mai nervos sau mai evervat, îi face semn celuilalt să iasă din cameră, din casă…”, a mărturisit ea. O strategie care n-ar fi rău să fie urmată de mai multe cupluri.

Le-am zis întotdeauna copiilor noștri că noi suntem căsătoriți cu sufletul”

În ceea ce privește o oficializare a relației în fața altarului, actrița Jojo susține faptul că ea și partenerul ei sunt destul de împăcați cu situația în care se află în momentul acesta.

Cu toate că sunt doi părinți responsabili, Jojo și Paul Ipate nu au hotărât să facă ultimul pas care le-a mai rămas pentru a-și întemeia o familie tradițională ca la carte.

Mai mult decât atât, băiatul pe care Jojo îl are din prima căsătorie, dar și fetița născută din dragostea dintre șatenă și actualul său partener știu faptul că Jojo și Paul Ipate sunt căsătoriți cu sufletul.

„La altar? Cred că la 80 de ani. Nu mă trage inima către asta, nici nu fug Doamne ferește, nu fug de asta, noi suntem împăcați cu felul în care suntem noi acum.

Le-am zis întotdeauna copiilor noștri că noi suntem căsătoriți cu sufletul!”, a mărturisit Jojo.

sunt-de-8-ani-impreunaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Nu m-am gândit să îl țin în frâu, nu cred că asta e cheia”

Jojo a mai mărturisit cum este viața ei în calitate de părinte al unui copil care se întreaptă cu pași repezi către adolescență, dar și a unei fetițe care încă se bucură de anii petrecuți în grădiniță.

„Sunt un părinte foarte relaxat și jucăuș și fain și un partener de joacă și de distracție «în regulă» zic eu și un părinte mult prea puțin ferm, comparativ cu alți părinți”, a spus Jojo.

Raportat la vârsta pe care fiul său o are în prezent, Jojo a dat detalii și despre acțiunile la care apelează  în momentul în care „răzvrătirea adolescentină” își va face apariția.

„Dacă e o situație în care realmente trebuie să înțeleagă ceva, stau și discut de la egal la egal, ferm, liniștit și reiau ideea respectivă, cum zice mama, «ca picătura chinezească», până când se implemeantează și dacă nu, încep din nou a doua zi!”, a mai mărturisit ea, deja mamă cu experiență.

Vezi și Jojo s-a internat cu fetița ei în spital. Ce s-a întâmplat cu Zora, la numai 5 ani: ”Nu m-a pus nimeni să scriu aceste rânduri”

Citește și:

S-a făcut fată cuminte! Actrița care era pe prima pagină a tabloidelor cu excesele sale s-a căsătorit în secret!

Melania Trump, ținute cuminți de când nu mai este prima doamnă a Statelor Unite. Cum a fost surprinsă soția lui Donald Trump