În realitate, însă, ”știrista” are un secret. Iată cum procedează atunci când observă că a pus câteva kilograme.

Într-un interviu pentru Ciao, aceasta a explicat care sunt măsurile pe care le ia în astfel de situații. ”Atunci când împlinesc un număr de kilograme, adică mai mult de 3-4 kilograme, intru într-un fel de alarmă și încerc să nu mai mănânc seara sau să nu mai mănânc dulciuri și carbohidrați.

Dar în rest nu țin dietă pentru că îmi place mâncarea, încerc să fiu selectivă, bineînțeles, pentru că, după 40 de ani, trebuie să avem mai multă grijă, dar în general mănânc de toate”.

ce o enerveaza pe Andreea BerecleanuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Întrebată care este secretul tinereții și tonusului ei, Andreea Berecleanu, divorțată și recăsătorită, a răspuns simplu: „Cred că o stare de bine interioară care se reflectă în exterior.

O mulțumire, o mulțumire sufletească, o mulțumire a vieții de familie, a faptului că am oamenii dragi alături, că pot să fac bine chiar și fără să-mi fie solicitat binele. Nu știu dacă este un secret, așa ar trebui să fim toți dacă putem să fim”.

Și pentru că e perioada vacanțelor, Andreea Berecleanu o va bifa și ea, chiar dacă încă nu știe unde va pleca.

”Avem vreo 2-3 săptămâni vacanță. Am planificat vacanța, știm exact care este perioada, dar nu știm unde vom merge încă. Zilele acestea va trebui să mă ocup pentru că nu e ușor.

Am observat în Europa că este foarte aglomerat, deja locurile care sunt mai frumoase și pe care ți le dorești ca și cazare, sunt deja rezervate și atunci trebuie să ne grăbim”, a mai spus vedeta.

Vezi și: Copiii Andreei Berecleanu, lovitură dură din partea tatălui lor! Ce le-a făcut Andrei Zaharescu

Citește și:

Mihai Rait, transformare uluitoare în doar 6 săptămâni. Decizia care i-a schimbat viața lui Dorel din „Las Fierbinți”

Mama lui Kate Middleton, îmbrăcată cu rochia fiicei. Cum s-a afișat soacra prințului William la un eveniment regal