Și are și norocul să aibă alături un bărbat care știe să o răsfețe. Dacă de Paști vedeta a primit în dar de  la iubitul ei, Adrian Bârlădeanu, un inel, copia perfectă a celui de logodnă al prințesei Diana, purtat ulterior și de Kate Middleton, iubitul Andreei Marin știe să-și surprindă perechea și cu gesturi mici, zi de zi.

Dovada stă într-o postare a Andreei Marin pe o rețea de socializare. Vedeta a publicat o fotografie cu un borcan, din care pare că face cu ochiul o delicioasă limonadă.

”Bună dimineața, prețuiește viața! N-am pregătit-o eu, ci sufletul meu pereche, nu ma pot lauda cu ce nu fac cu mana mea, dar… ce bunatateeeeee! O bei din priviri! Limonada cu lamai, portocale, menta din gradina noastră și fructe de pădure. Sa începem ziua bine, asadar!”, a scris vedeta pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Bună dimineața, prețuiește viața! N-am pregătit-o eu, ci sufletul meu pereche, nu ma pot lauda cu ce nu fac cu mana mea, dar… ce bunatateeeeee! O bei din priviri! Limonada cu lamai, portocale, menta din gradina noastră și fructe de pădure. Sa începem ziua bine, asadar! #pretuiesteviata

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Și într-adevăr, ce altă modalitate mai bună de a începe ziua care dă startul weekendului decât cu o licoare energizantă și aromată? Fanii sunt de acord, iar comentariile exprimă un entuaziasm general. Îți și imaginezi cum oameni din întreaga Românie, și nu numai, fanii Andreei Marin, s-au pus pe stors lămâi, după ce diva le-a făcut poftă.

”Wau… am sa fac si eu, arata super”, afirma unul dintre fanii ei, in timp ce altii ii cer Andreei cantitatile pentru așa o limonadă.

Iar fanii care n-au fost impesionați de limonadă, foarte puțini la număr, s-au lăsat vrăjiți de vesela divei, una extrem de veselă.

Citește și: