Cornel Păsat a vorbit în cadrul emisiunii La Măruță despre Oana Roman, cea care i-a fost alături timp de șapte ani. Cei doi au format una dintre cele mai atipice perechi de la vremea respectivă, puțini dându-le șanse de a forma un cuplu pe termen lung.

Cornel Păsat s-a lăsat rovocat să facă dezvăluiri despre viața sa personală, picantă pe alocuri. Stripper-ul şi coregraful a răspuns curiozităților și a descris-o pe fosta sa parteneră de viață, Oana Roman.

stripperul-si-sotia-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cum era Oana în cuplu

Cornel Păsat a fost provocat să numească trei defecte și trei calități ale Oanei Roman și nu s-a sfiit să facă asta, chiar dacă acum, Oana, e într-o relație stabilă, ”femeie la casa ei”, cu un copil.

Cornel Păsat o consideră pe Oana Roman o fire inteligentă, dar arogantă și prea sinceră. Totuși, aceasta poate da dovadă de un șarm cu adevărat cuceritor, povestește el.

“Sufletistă, cultă și educată”

„Berbec. Încăpățânat, autoritar. Face doar ce vrea. Aroganță. Sinceritatea, defect. Sufletistă, cultă și educată.

Are un șarm al ei aparte. Când vrea ea, are un vino-ncoa foarte plăcut”, a spus Cornel Păsat despre fosta sa iubită, Oana Roman.

Cornel Păsat și Oana Roman au fost împreună timp de șapte ani, iar relația lor a început prin anii 2000.

Aceștia au ținut paginile ziarelor din cauza legăturii lor aticipe, la acel moment Oana Roman fiind fiica premierului țării, iar Cornel Păsat un stripper.

Cei doi s-au despărțit cu scandal, după ce dansatorul ar fi călcat strâmb, chiar cu actuala sa soție.

Stripperul, mai sincer ca niciodată: nu a refuzat nicio aventură!

Cornel Păsat recunoaște că nu a refuzat niciodată aventurile de o noapte.

„Așa ceva nu se refuză! Nu contează, tot! E nepoliticos să refuzi. Tu ai refuza?”, i-a spus el lui Cătălin Măruță în emisiune.

Căsătorit și tată

Menționăm că stripper-ul în vârstă de 49 de ani este în prezent căsătorit și tată. Bianca, femeia care îi este soție, îl iubește de 20 de ani și împreună au un băiețel care îi seamănă leit lui Cornel.

Puțină lume știe că Bianca a făcut parte din lotul național de gimnastică. Nu și-a putut urma visul de a deveni o mare campioană, precum fosta sa colegă, Andreea Răducan, din cauza unei accidentări, urmată de o operație.

Cu o siluetă ireproșabilă, în prezent, soția celebrului coregraf are un program destul de încărcat. Bianca Păsat este profesoară de aerobic, are clase la care predă și se ocupă cu antrenamente private cu dietă personalizată.

Vezi și Oana Roman, atac la adresa Alinei Ceușan. Câți bani încasează soția lui Marius Elisei ca influencer

Citește și:

David Puşcaş, dezvăluiri traumatizante despre copilăria cu mama lui adoptivă, Luminiţa Anghel: ”M-a călcat în picioare efectiv!”

Nicoleta Luciu, selfie curajos: „Fără filtru”. Se vede diferența față de pozele retușate