Mulți au spus că Alex Velea și Mario Fresh s-au certat din cauza faptului că iubitele lor, Antonia și Alexia Eram, nu se mai înțelegeau, dar după reacția fiicei Andreei Esca motivul pare a fi altul.

Alexia și Mario trăiesc de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste și mulți așteaptă să facă anunțul nunții. Însă până atunci, cei doi se concentrează pe viața profesională, fiind implicați în diverse proiecte. Recent, cei doi au mers la emisiunea lui Măruță, unde fiica Andreei Esca a acceptat provocarea prezentatorului de a participa la un joc.

Ea a fost pusă de Măruță să vadă mai multe poze cu vedete din showbiz și să spună cu care s-ar potrivi Mario, dacă ei doi s-ar despărți. După ce a ales-o i-a dat șanse mari cu Adelina Pestrițu și Geanina Ilieș, Măruță a pus-o în dificultate și a provocat-o să spună cât de mult s-ar potrivit Mario cu Antonia, iubita lui Alex Velea.

În mod surprinzător, Alexia a reacționat foarte frumos, spunând că Antonia este o femeie foarte frumoasă, Mario s-ar potrivi, pentru că există o asemănare între cele două, din punct de vedere fizic. „Toată lumea îmi zice că semănăm”, a spus Alexia la Măruță, nepărând deloc deranjată să vorbească despre iubita lui Velea. Însă, nu același lucru putem să spunem despre Mario, care a reacționat foarte urât. S-a supărat foarte tare și a plecat din platou.

„Bravo, sunteți deștepți toți că ați pus poza asta”, a spus Mario, în timp ce privea uimit imaginea cu Antonia.

Citește și:

Gestul uimitor făcut de Meghan Markle pentru Chrissy Teigen după ce a pierdut cea de-a treia sarcină

Keo a suportat o intervenție dificilă: ”O operație de o oră și jumătate s-a transformat într-una de aproximativ 3 ore”