Oana Roman este extrem de mândră de fiica ei, Isabela. Vedeta este acum o mamă singură și încearcă pe cât posibil să-i ofere fetiței cea mai bună educație și cel mai bun exemplu.

Chiar dacă mai multe vedete s-au plâns de-a lungul timpului cu privire la comportamentul pe care adolescenții lor încep să-l aibă, fosta soție a lui Marius Elisei nu îi poate reproșa nimic micuței. Ba chiar Isa este extrem de modestă și nu vede celebritatea mamei ei ca pe un lucru cu care ar trebui să se laude, spune Oana Roman, care consideră că acest lucru ar fi unul total lipsit de educație.

„Așa a crescut, aceasta este normalitatea ei, practic. Cred că dacă n-ar fi, i s-ar părea ciudat! Așa a crescut de când s-a născut, normalitatea ei este asta, ca eu să apar la televizor, să apar în ziare, să mă știe lumea pe stradă, să mă cunoască oamenii, să o cunoască și pe ea. Dar nu face caz din asta deloc, e foarte în banca ei, nu se laudă niciodată cu chestia asta și are un bun simț cu care s-a născut cumva, cred.

Nu se laudă și știe că expresia „nu știi cine sunt eu?” nu avem voie să o pronunțăm și să o folosim pentru că este un lucru lipsit de educație și cu mare prost-gust. E conștientă de lucrul acesta, a înțeles că nu este OK! (…)”, a mai spus Oana Roman pentru ego.

isa-a-fost-retrasa-de-la-scoala-de-stat-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Mami, eu când o să fiu mare o să vreau un copil ca mine!”

Mai mult, vedeta spune că micuța își cunoaște foarte bine atuurile, astfel încât știe că mama sa se mândrește cu un copil cuminte. Cât despre expresia „nu ai voie”, Oana Roman spune că nu a folosit niciodată această sintagmă, ea considerând că nu e deloc potrivită în educarea copiilor.

„Asta cu „nu ai voie” este ca și cu fructul oprit. Nu este OK! Îi spui: „Încearcă, vezi cum e! Eu nu consider că este OK, dar dacă ție îți place, poți să încerci să vezi cum este, nu este absolut nicio problemă!”.

Știe că nu este OK și că nu este normal să facem chestia asta. (n.r. să meargă la școală cu unghiile făcute) E un copil foarte cuminte, e conștientă de faptul că este un copil foarte cuminte. A fost foarte haioasă, mi-a zis: „Mami, eu când o să fiu mare o să vreau un copil ca mine!”. E conștientă de faptul că este un copil cuminte și înțelegător!”, a continuat ea.

Nu o las să iasă machiată din casă

Și, cu cât crește mai mult, cu atât se pare că Isa își dorește mai tare să calce pe urmele mamei sale celebre. Vedeta povestește cum aceasta îi poartă deja ținutele și stă doar pe lângă ea de câte ori se pregătește să plece la un eveniment, lucru firesc pentru orice mică domnișoară, spune Oana Roman.

„Probează toate rochiile mele, toți pantofii mei, îmi probează fardurile. Bine, nu o las să iasă machiată din casă, dar face chestia asta și cred că toate fetele fac acest lucru.

Ea vede că mă aranjez, că mă pregătesc pentru evenimente, pentru filmări și poze și normal că își dorește și ea. Până la urmă, nu este neapărat un lucru rău.

I-am luat vopsea ca să își facă șuvițe. Și-a făcut de două ori și s-a potolit, nu i-a mai trebuit, dar am lăsat-o să încerce, nu a mai fost o problemă.”, mai spune ea.

Vezi și Motivul pentru care Oana Roman și-a mutat fiica la o școală privată: ”Nu vor avea baie!”

Citește și:

Anca Dumitra și Manfred Spendier, poveste de dragoste ca în filme: ”Manfred m-a văzut acum 10 ani de zile”. Las Fierbinți le-a hotărât destinul!

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Ziua Marinei. Ținuta ei a atras toate privirile