În 2022 își făceau publică relația, în mediul online, iar pe 30 mai 2023 au devenit o familie, cu acte. Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit la Constanța, iar actrița este în al nouălea cer. Asta se vede și din imaginile pe care le-a publicat pe Instagram. Ana a anunțat și cum o va chema în buletin după căsătorie.

„Ana Odagiu Mericoffer. Mă mir de faptul că am câteva fotografii. Deși pare, n-am pozat. Aici nu mai știam nici cum mă cheamă. Bine, și pentru că numele a devenit mai lung. Am purtat această superbitate de rochie semnată de Ana Radu. Buchetul, pe lângă faptul că e fix pe inima mea, îl am de la cea mai bună și frumoasă Clară pe care puteam s-o am în viața mea, Clara Ghirescu”, a scris Ana.

Ana Odagiu, despre căsătorie: „Este întâlnirea de maturitate”

Ana Odagiu a oferit și câteva declarații despre soțul ei. ”Este actor. Deși toți prietenii mei spun, mamă, să nu vă luați actrițe, eu întotdeauna mi-am dorit un actor. Eu cu actorii comunic într-un fel, avem aceleași probleme, aceleași măcinări, este adevărat că orgoliile sunt cât casa. Se discută care este mai talentat, care nu.

Avem chestia asta, din cauza acestui ego pe care actorii îl au ușor mai dezvoltat, dar eu pot să duc și treaba asta atâta timp cât vorbim aceeași limbă, și sunt pentru asta, pentru a avea același limbaj cu partenerul. Și la noi se întâmplă, dar ți-am zis, este prima lună. Vom vedea”, a declarat Ana Odagiu, pentru Fanatik.ro, imediat după cununie.

”Ne știm de mult timp, dar acum s-a întâmplat să fie întâlnirea. Și chiar mă gândeam că este bine că s-a întâmplat mai târziu, deși ne cunoaștem de mulți ani. Pentru că ăsta cred că a fost momentul. Și el a trecut prin niște lucruri, și eu am trecut prin foarte multe lucruri și cumva parcă este întâlnirea de maturitate”, a mai spus Ana pentru sursa menționată.

Căsătoria celor doi și fericirea pe care o emană împreună vine după o perioadă plină de încercări pentru Ana. Pe 9 aprilie, Monica Odagiu, sora Anei Odagiu, a trecut prin cumpăna vieții ei. Tânăra de 26 de ani a lovit mortal un bărbat, în timp ce circula regulamentar în centrul Capitalei. Victima i-a sărit, pur și simplu, în fața mașinii.

Ana Odagiu ;i Conrad Mericoffer s-au căsătoritSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Amândoi au mai avut relații cu actori cunoscuți

Puțini știu că Ana Odagiu a mai iubit un actor, este vorba despre Vladimir Drăghia. Ana a fost chiar prima iubită a lui Vladimir și viceversa, au fost împreună 4 ani, „până la 19 ani”, după cum au povestit chiar ei.

Conrad Mericoffer (34 de ani) a trecut, în 2019, printr-un divorț de actrița Victoria Răileanu, cu care are un băiețel, născut în 2015. Au rămas însă amici, iar Victoria s-a logodit, și ea, la începutul acestui an.

Conrad Mericoffer a jucat în Câmp de maci (2020), Înăuntru (2019), Sacrificiul (2019), CulTour (2018), Fructul oprit (2018), Closer to the Moon / Mai aproape de lună (2014). Pentru rolul Cristi din filmul „Câmp de maci”a primit o nominalizare la Premiile Gopo 2022, la categoria cel mai bun actor în rol principal.

Conrad Mihail Mericoffer s-a născut pe 4 decembrie 1988, în București, și provine dintr-o familie cu mamă româncă și tată austriac. De aici și numele cu iz exotic. „Străbunica era rusoaică, iar străbunicul austriac. Conrad vine de la străbunicul, Mihail de la bunicul”, povestea actorul pentru Antena 1, la momentul în care juca în serialul „Fructul oprit”.

Citește și: Decizia luată de Monica Odagiu, la trei săptămâni de când a lovit mortal un pieton

Citește și: Familia tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu, prima reacție. ”Nu s-a sinucis, că nu avea de ce”

Citește și: Cine este Monica Odagiu. Actrița, față în față cu familia victimei. Primele detalii despre pietonul accidentat mortal

Citește și: Interviu EXCLUSIV Monica Odagiu: ”Recent, mi-am luat și eu zborul din cuib”