La ani buni de la aparițiile sale în telenovele și nu numai, actorul face dezvăluiri. Vedeta nu vede cariera pe sticlă extrem de importantă, ci mai degrabă doar o meserie pe care a practicat-o la un moment dat.

Dan Bordeianu a făcut totul din totul sufletul, fără să recurgă la sacrificii, spune el. Fostul iubit al Adelei Popescu susține că nu și-a dorit o carieră în lumea actoriei, abia după intrarea la facultate realizând cum i s-a schimbat viața și ce îl așteaptă.

„Nu îmi place să vorbesc de meseria mea ca fiind o carieră. Este meseria mea, sunt actor. Mâine nu știu ce o să fac. Poate mă apuc de altceva. Nu vorbesc în termeni de carieră.

Sacrificiile devin valabile în momentul în care ai ceva de la care să renunți. Eu n-am renunțat la nimic. Am făcut totul cu tot sufletul. Și am avut și norocul să-mi placă și nu consider că am făcut sacrificii. 

Nu mi-am dorit să fiu actor. M-am trezit să fiu actor. M-am pregătit două săptămâni pentru facultate. Abia după ce am intrat m-am trezit la ce mă înham și încet, încet s-a văzut ceea ce vedeți cu toții”, a spus Dan Bordeianu într-o emisiune de la Antena Stars.

Dan Bordeianu, prezent pe scena teatrului românesc

Dan Bordeianu a făcut parte din distribuția primelor telenovele românești. A jucat în Numai iubirea, apoi în producțiile Lacrimi de iubire și Iubire ca în filme, dar apoi a dispărut din lumina reflectoarelor.

Asta nu înseamnă că nu mai joacă deloc. Fostul iubit al prezentatoarei Adela Popescu nu a renunțat definitiv la lumea artistică și a rămas pe scena teatrului, chiar dacă cariera sa nu este una foarte vizibilă și în lumina reflectoarelor.

Vedeta a jucat în filmul Căutătorul de vânt, apărut în 2021, dar și în producția București non-stop, alături de Toma Cuzin, Olimpia Melinte și Adrian Titieni. Publicul său e cu siguranță altul acum. Dar și actorul e un alt om, la cei 46 de ani ai săi.

S-a retras cu familia la țară și adoră fiecare moment

Dan Bordeianu, căsătorit cu Teodora din 2015, e tatăl unei fetițe, Maria, pe care o crește departe de tumultul Capitalei, în comuna Brănești, din județul Ilfov.

Casa în care locuiesc a fost construită de tatăl actorului, iar Bordeianu a refuzat să o vândă, după ce părintele său a murit. A renovat-o, extins-o și zi de zi găsește câte ceva de meșterit.

Când nu lucrează în grădină, meșterește obiecte de mobilier sau sculptează ori gătește împreună cu fetița lui de 6 ani.

a-dat-serialele-pe-teatruSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 21

La 46 de ani, e un familist convins și a lăsat deoparte distracțiile Capitalei cu mult înainte de pandemie.

Înainte de căsătoria cu Teodora, Dan Bordeianu a format, pentru o vreme, un cuplu cu Adela Popescu. Pe atunci, ea avea 18 ani, iar el 30 de ani.

Vezi și Cum arată mama Adelei Popescu. Prezentatoarea i-a făcut o declaraţie emoţionantă celei care i-a dat viaţă

Citește și:

Lidia Buble a făcut primele declarații despre despărțirea de Răzvan Simion

Trecutul dureros al lui Mihai Trăistariu. ”Tatăl meu a murit când aveam 17 ani. Maică-mea nici la înmormântare nu a fost. A zis că a scăpat de el”