Nu multă lume știe că sora fostului model este Valeria Bruni Tedeschi. Prin urmare, Carla Bruni, care este și cântăreață, nu este singura artistă din familie. De altfel, mama celor două este pianista Marisa Borini, iar tatăl lor compozitorul Alberto Bruni Tedeschi.

Valeria, după o carieră ca actriță, a ajuns scenarist și regizor, filmul său „A Castle in Italy“ fiind nominalizat la Palme d’Or în 2013. Acum, la 9 ani după acel moment, ea a intrat din nou în competiția Festivalului de Film de la Cannes cu pelicula „Forever Young“, a cărei proiecție de la Palais des Festivales a atras nume mari în sală, printre care și pe Sharon Stone, care a făcut un adevărat spectacol pe covorul roșu cu apariția sa.

Carla a venit la festival pentru a-i fi alături surorii sale. La eveniment a participat însă și mama acestora.

Cannes Celebrity arrivals Gala Woman in Motion KeringSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Îmbrăcată într-o rochie de la Yves Saint Laurent, simplă, de culoarea ciocolatei, dar extrem de sexy, Carla Bruni Sarkozy a lăsat o impresie puternică celor prezenți la eveniment. La 54 de ani, vedeta are încă o siluetă ireproșabilă.

Mai târziu, aceasta s-a schimbat într-o rochie cu bretele, neagră, și a purtat un colier cu diamante, pășind la braț alături de soțul ei, la gala Women in Motion.

Vezi și Fosta primă doamnă a atras toate privirile la Cannes. Cum și-a făcut apariția la celebrul Festival de film?

Citește și:

Fotografie inedită cu Mioara Roman, de la cununia civilă. Tânără, frumoasă și cu părul lung!

VIDEO Există viață după divorț. Detaliul care arată că Alina Sorescu l-a dat uitării pe Alexandru Ciucu