Maria Lungu are 28 de ani, vine din Republica Moldova și este designer vestimentar. Își dorește foarte tare să devină cunoscută, așa că a făcut turul celor mai vizionate emisiuni TV. Acum o vedem la Survivor, iar în ediția difuzată marți, 17 ianuarie, a fost votată pentru eliminare, alături de alți doi colegi Războinici, Codruța Began și Andrei Neagu.

La iUmor am văzut-o în episodul 7 al sezonului 12, din 27 martie 2022. Maria Lungu a venit pe scenă cu o atitudine senzuală și imediat i-a atras atenția lui Mihai Bendeac, pe atunci în juriu. Mihai nu a scăpat-o din ochi, deși s-a strâmbat la anumite glume.

maria-lungu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Maria Lungu, la iUmor: „Care e drumul unei femei frumoase? În afară de a trăi pe banii altora?”

„Vreau să vă spun de la început că eu trăiesc în România, dar sunt născută în Rusia. În suflet, însă, sunt o româncă desăvârșită. Nu știu dacă româncă sunt, dar desăvârșită sunt cu siguranță. Numele meu este Maria, dar oamenii mă strigau și altfel acum câțiva ani. Îmi mai spuneau și alcoolică sau prostituată. Mai ales pe rețelele de socializare.

Am 27 de ani și sunt întreținută all inclusive. Nu mi-e rușine să spun asta, îmi place foarte mult organizarea într-un cuplu și fiecare trebuie să aibă treaba lui: el să facă bani, eu să-i cheltui. Eu sunt femeia puternică din spatele bărbatului de succes. Treaba mea e să-i dau motivație. Mama îmi spunea de mică: banii bărbatului trebuie cheltuiți, altfel nu va găsi nici un motiv să facă alții.

Pe mine nu ai cum să mă scoți doar la suc. Pentru că eu investesc în acea întâlnire: extensii, fond de ten, epilare, masaj, sală. Asta face cam 450 de euro lunar. Ca să nu mai vorbesc de orele de actorie. Dar, hai, să zicem că azi v-am zâmbit pe gratis. Așa că la mine întâlnirea trebuie să fie pe Coasta de Azur dacă vrei să aterizezi pe coasta lui Adam.

Probabil cei de aici cred că sunt pe interes. Dar asta se întâmplă pentru că sunteți săraci. Că, până la urmă, care e drumul unei femei frumoase? În afară de a trăi pe banii altora? Televiziunea, evident. Să ridice mâna acum cine crede că sunt cea mai amuzantă concurentă care a fost la emisiunea iUmor”. Acesta a fost numprul Mariei Lungu la iUmor și, evident, la ultima întrebare Mihai Bendeac a fost cel care a ridicat mâna. Nu știm însă dacă ironic sau chiar a vorbit serios.

Citește și: Maria Constantin, schimbare radicală de look, după Survivor: „Părul meu nu a supraviețuit”

Citește și: Maria Constantin, despre condițiile de igienă de la Survivor: „Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți”. Ce au avut voie să își ia de acasă

Citește și: De ce s-au umflat așa concurentele de la SURVIVOR? Un medic explică

Citește și: Vica Blochina, în lacrimi la Survivor: „Copilul meu nu vorbește cu mine”. Cum arată, la 15 ani, fiul ei și al lui Victor Pițurcă