Mihai Bobonete recunoaște că, în tinerețe era pasionat de pescuit. Actorul ieșea cu captura la marginea drumului și o vindea trecătorilor, pentru a strânge bani.

Bobonete a povestit cum a ajuns să-l țepuiască chiar pe Gabriel Cotabiță, în tinerețe. Actorul a povestit că artistul a oprit bolidul la marginea străzii, pentru a cumpăra pește de la el, însă el a decis că este momentul perfect să-l păcălească, fără a-l recunoaște.

„Lui Cotabiţă nu i-am chiar vândut… Am avut intenţia de a-i vinde, cum el a avut intenţia de a cumpăra! Gabi a oprit maşina, avea un jeep, un Grand Cherokee, verde sau negru, nu mai ţin minte, şi a spus că voia un peşte. Ne-am dus, am luat peştele din spate, din ladă, şi el a zis că vrea ceva de 20 de kile… ăsta avea şapte sau opt! Şi când m-am dus cu cântarul am pus piciorul pe coadă şi am ridicat şi am întrebat, cam de cât aţi vrea să fie, de 20, şi am tras până la 20! El a zis ăsta e!

Şi i-a spus: îl împachetăm în gheaţă, îl punem într-o folie… Da, da, să ţină până la Bucureşti! Coborâţi? Nu! A numărat nişte dolari… Ştiţi cu dolarii? Ştiam şi cu yenii! A dat banii prin geam şi a zis: puneţi-l în spate!

Când am deschis, am văzut că bancheta din spate obtura tot, până la nivelul ochilor din oglinda retrovizoare. Şi-atunci am luat peştele, l-am pus sub maşină, şi m-am aplecat pe portbagaj de două ori… Am închis şi a plecat Găbiţă cu demaraj!”, a povestit Mihai Bobonete în cadrul podcast-ului „Ac de siguranţă” realizat de Răzvan Exarhu.

Mihai Bobonete, adevărul gol-goluț de ziua fiului său: ”Sunt un om meschin, trândav, urâcios, rău, mincinos, leneș…”

cunoscut-din-serialul-las-fierbintiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cum a reacționat Gabriel Cotabiță după ce l-a întâlnit pe Mihai Bobonete, după mai mulți ani

Mihai Bobonete a povestit că, după opt ani, s-a întâlnit din nou cu Gabriel Cotabiță. Actorul era pe scenă, iar artistul l-a recunoscut, însă au făcut haz de necaz împreună. Nici urmă de resentimente, cel puțin nu fățiș.

„După opt ani, Găbiţă la Cafe Deco, eu pe scenă, el lângă Dan Chişu. Mă, Dane, eu îl ştiu pe ăsta! N-ai, mă, e unul de la Craiova, venit… Mă, Dane, e periculos copilul… N-are, mă… e un amărât, vai de mama lui! Mă, Dane, mă, asta o să-ţi ia lucruri din casă! Ceea ce s-a şi întâmplat…

Şi m-a chemat Dan după: hai, vino să stai cu noi aici, el e Gabriel Cotabiţă… Zic, e, ce dracu, nu-l ştiu? Şi zice, eu de unde te ştiu pe tine? Nu ştiu, domnu Gabi!

I-a zis până la urmă, aşa, aşa… Da, mi-am dat seama că n-am peştele, am oprit la Slobozia, dar mi-a fost lene să mă întorc!”, a mai povestit Mihai Bobonete întreaga tărășenie.

Vezi și Mihai Bobonete o sărbătorește pe soția lui, Cătălina. Urarea făcută de actor. De 28 de ani sunt împreună! dar și Mihai Bobonete are o familie frumoasă, dar face terapie de multă vreme: „Mi-e teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final”

Ce familie frumoasă are Mihai Bobonete! De ce s-a căsătorit abia după 25 de ani de reație

Citește și.

Marius Elisei a arătat-o pe noua lui iubită! Și aduce destul de bine cu Oana! A cunoscut-o la o zi după ce s-a mutat de la fosta soție

Nunta Ioanei Ginghină, marcată de mai multe evenimente neplăcute. Soțul vedetei a ajuns la spital, iar poliția a fost chemată de mai multe ori