”Mi s-a spus că are 23 de ani, aaa, ok, super, next!”, a mărturisit Lili Sandu, dând de înțeles că vârsta a determinat-o să nu îl privească cu niciun interes, chiar dacă a simțit atracțe față de el. Aceasta a spus și cine este vedeta care le-a făcut cunoștință.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august 2020, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie 2020, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul.

cum-l-a-cunoscut-lili-sandu-pe-silviu-tolu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Simțeam o chimie, dar nu am fost de la început împreună”

La podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, Lili Sandu a vorbit despre cum l-a cunoscut pe Silviu Țolu, despre diferența de vârstă dintre ei, despre modul în care s-a transformat relația lor la venirea copilului și despre naștere.

”În LA e foarte greu să ai o relație. Pe Silviu l-am întâlnit datorită lui Catrinel Menghia. Mi s-a spus că are 23 de ani: aaa, ok, super, next!

Dar cumva ne-am revăzut întâmplător în București la final de august, simțeam o chimie, dar nu am fost de la început împreună. Apoi am zis că ăștia suntem și nu contează altceva”, a declarat Lili Sandu.

Ce a urmat știe toată lumea, deși puțini știu ce simțea vedeta.

”Eu, când am rămas însărcinată, am luat 25 de kilograme, eram un gibonel, dar mă simțeam cea mai frumoasă femeie din lume. Însă primeam multe mesaje de hate…

Șansele erau 1% să pot avea un copil pe cale naturală, ne pregăteam de fertilizare in vitro, dar lucrurile s-au întâmplat de la Dumnezeu natural, ca o minune”, a mai povestit ea.

Lili Sandu nus e sfiește să spună lucrurilor pe lume și să recunoască faptul că, după venirea copilului, lucrurile nu mai sunt așa de roz între ea și logodnicul ei.

”Multe femei se feresc să vorbească despre asta, dar și despre depresia postnatală, pentru a nu fi judecate, dar e firesc. Relația de cuplu nu mai există, e absentă, pentru că copilul e pe primul loc, iar tu ca femeie te duci undeva jos și aștepți ca lucrurile să se întoarcă la normal.

Nu ai timp de nimic și faptul că am declarat că mă spălam la două săptămâni pe păr e real, efectiv uitam, nu aveam energie. Nu știu cum reușeau alte mămici, vedeam pe Instagram”, a mai spus vedeta.

Vezi și Viața de mamă nu e deloc ca în revistele glossy. Lili Sandu, mai sinceră ca niciodată: „Alcoolul a fost un refugiu. Un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți”

Citește și:

Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, despre partea întunecată a modelling-ului: avansuri, droguri, compromisuri: „Eram întinsă pe canapea și aveam sânge pe mână”

Vladimir Drăghia a bătut palma cu un post TV! Ce emisiune va prezenta din toamnă