„Vestea asta minunată pe care am primit-o că vom avea un copil împreună a fost o mare bucurie pentru amândoi și o mare surpriză. O surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm vestea asta pentru noi până în momentul în care am fost siguri că va fi o surpriză până la capăt și lucrurile sunt așa cum trebuie. După cum știm cu toții primul trimestru este cel mai greu și pot apărea probleme, mai ales când o femeie este trecută de 35 de ani și noi am păstrat secretul doar pentru noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia”, au mărturisit cei doi.

În lunile care au urmat, cumva totul era foarte nesigur, și tocmai d-aia noi am preferat să păstrăm toate lucrurile pentru noi ca să fim siguri că totul este în regulă. Și acum totul este în regulă”, a spus Smiley.

ginaaaaaaaaaaaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cei doi au povestit și cum au aflat că vor deveni părinți. Gina a mărturisit că nu i-a trecut deloc prin cap că ar fi însărcinată, mai ales că medicii i-au spus că are șanse minime să devină mamă pe cale naturală. Ea credea că are, de fapt, o dereglare hormonală pentru că se simțea obosită.

„A fost o mare surpriză pentru noi, pentru că mie medicii mi-au spus că am șanse foarte mici să devin mamă pe cale naturală”, a spus Ginuța.

Citește și: E oficial! Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți. Anunțul emoționant făcut cei doi. Primele declarații

„Am făcut un test de sarcină și ieșise o linie perfectă și una puțin mai ștearsă. (…) Și am așteptat o zi întreagă (n.r- până i-am zis). Am avut o zi grea de filmare și tu voiai să dormi. M-a întrebat când ajung acasă și i-am zis să nu se culce, că trebuie să-i spun ceva. Cred că am ajuns pe la 1.30 dimineața, i-am arătat testul de sarcină și i-am zis: Andrei, cred că sunt însărcinată. Ne uitam unul la altul și râdeam de fericire”, a declarat Gina în filmulețul postat de Smiley, precizând că vor avea fetiță.


„Gina dorea băiat. Când am aflat că e fetiță, eu am fost mai emoționat. Le spuneam mereu prietenilor că dacă eu o să fiu tată de fată sunt temrinat. Cumva tații de fete devin foarte sensibili. Nu poți să-i refuzi ceva, ești victimă totală. (…) Abia aștept să se întâmple. Va fi un om pentru care voi face orice. Ne vom juca mult, indiferent că trebuie să mă joc cu păpuși(…). Îmi doresc să fiu un tată bun. Măcar la fel de bun ca tata”, a spus Smiley.

„Eu am avut o perioadă de o lună de zile, care a fost foarte fragilă. Și ăsta a fost motivul pentru care nu ne-am anunțat părinții, pentru că trebuia să fim siguri că totul va fi bine. Ăsta a fost motivul pentru care nu ne-am anunțat părinții și prietenii apropiați”, a mai spus Smiley.

Citește și:

”Cea mai frumoasă fetiță din lume” e schimbată total. Ultima ei apariție a uimit pe toată lumea

Zvonurile s-au adeverit! Monica Odagiu și Dan Bittman s-au despărțit. Dezvăluirea făcută de artistă