Într-o zi prințul William va deveni regele Marii Britanii, însă Kate își tratează soțul ca pe un om normal, căruia îi pune porecle care te fac să râzi în hohote.  Când nu se află în public, ci în intimitatea casei lor, ducesa de Cambridge adoră să-și strige soțul „Big Willie” (n.r.- Marele Willie). Adesea, îl strigă „Babe”. Nici ducele de Cambridge nu se lasă mai prejos și obișnuiește să-și strige soția sub apelativul de „Babykins”. Mai mult, el a fost auzit strigându-și soția, chiar și în public „Poppet” (n.r- Păpușă).

De altfel, Kate a recunoscut că în liceu lumea îi spunea „Squeak”, însă cu toate acestea ea are multe porecle și în presă sau în rândul publicului. Mulți nu știu dacă trebuie să îi spună Ducesa Catherine, Kate Middleton sau simplu Catherine, ducesă de Cambridge. Alții nici măcar nu știu dacă ea este prințesă sau ducesă. Cu toate acestea, cumnatul ei, prințul Harry obișnuiește să-i spună doar „Cath”.

Citește și: Dieta lui Jackie Kennedy. Cea mai iubită și elegantă Primă Doamnă din istoria SUA atrăgea admirația tuturor cu silueta ei. Iată ce mânca în fiecare zi

Transformarea lui Kate Middleton. Cum arăta înainte să devină ducesă

Kate MIddleton(dreapta), în copilărieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Cu toate acestea, Kate se ferește să-i spună în public „Big Willie”, pentru că știe că soțul ei s-ar simți umilit și nici nu ar fi recomandat având în vedere statului lui de viitor rege al Angliei.  În plus, prințul William nu este genul de persoană care își arată afecțiunea în public.

Citește și:Fiica actriței Catherine Zeta-Jones este superbă. A împlinit 14 ani și seamănă perfect cu mama ei. Atrage toate privirile când apare în public

Kate Middleton și prințul William au o poveste de dragoste incredibilă

Kate Middleton și prințul William s-au căsătorit  în 2011, după 8 ani de relaţie tumultuoasă, marcată de mai multe despărțiri și împăcări. Ducele de Cambridge a cerut-o în căsătorie pe Kate într-o vacanţă în Kenya în octombrie 2010. El i-a oferit lui Kate inelul de logodnă care a aparţinut prinţesei Diana,  un inel din aur de 18 karate cu un safir oval înconjurat de diamante.

Deși prințul s-a îndrăgostit la prima vedere Kate,  aceasta era o admiratoare secretă a lui William și avea în cameră un poster cu acesta, visând cu ochii deschiși la o viață alături de prinț, povestea lor de iubire părând desprinsă din povești. Ea era îndrăgostită de William încă din timpul liceului, fapt pentru care Kate a fost poreclită de colegi „prinţesa în aşteptare” (Princess-in-Waiting), fără ca nimeni să-și imagineze că ea chiar va ajunge soția prințului.

Citește și: Bobby din „Dallas” a ajuns de nerecunoscut. Actorul Patrick Duffy trece printr-o adevărată dramă, iar durerea l-a distrus: „În urmă cu șase luni, inima mea s-a oprit…”

Kate a fost cerută în căsătorie într-o vacanță în Kenya

Destin sau nu , cei doi s-au cunoscut  în 2001 când Kate a devenit colegă cu William la Universitatea St. Andrews, unde studiau istoria artei. În martie 2002, ea a reuşit să îi sucească minţile definitiv pe William cu o rochia transparentă pe care a purtat-o la o prezentare de modă în scop caritabil.

William a povestit că a fost vrăjit de ea, fapt pentru care ei au început în scurt timp o relație. Însă, lucrurile între ei nu au fost mereu roz, fapt pentru care de-a lungul celor opt ani de relație, în perioada 2002-2007, până să devină soț și soție,  cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori. În cele din urmă, Kate s-a săturat și i-a dat un ultimatum lui William, spunându-i că ori se căsătoresc , ori se despart. Pentru că nu a vrut să o piardă, prințul a trecut repede la fapte și și-a făcut curaj să-i pună marea întrebare. Nunta lor a fost unul dintre cele mai urmărite și dezbătute evenimente din lume, ținând prima pagină a ziarelor din întreaga lume.

Citește și: