Invitată în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, Caragea a dezvăluit că pentru a se menține suplă, un rol important în viața ei îl are sportul, care o ajută atât la sănătatea fizică, cât și la cea psihică. „Mă simt foarte bine după o oră de sport. Am energie, un tonus bun și sunt gata să-mi încep ziua într-un mod plăcut”, a declarat Caragea.

Cum își menține silueta Corina Caragea. Ce consumă în fiecare dimineață pe stomacul golSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit! Mesajul dureros al româncei

Sportul are un rol important în viața ei

Frumoasa brunetă a dezvăluit că adoră să facă sport în aer liber, să meargă cu rolele sau bicileta, dar merge constant și la sală, unde are un instructor personal.  Însă, acesta nu este singurul secret al Corinei. Ea a mărturisit că în fiecare dimineață are un truc care o ajută nu doar să-și mențină silueta, dar și să dobândească un ten superb.

„Toate dimineţile mele încep cu un pahar.  Un pahar roşu. Ei bine, mai ales când corpul meu are nevoie mai mult ca oricând de vitamine, eu îi servesc în fiecare dimineaţă o porţie de sănătate la pahar. Şi vreau sa vă împărtăşesc şi vouă acest pont pentru o zi plina de energie“, a scris Corina Caragea, în urmă cu ceva timp,  pe blogul personal.

Nu sare niciodată peste micul dejun

„Înainte de micul dejun sfânt, peste care nu sar niciodată, orice ar fi, îmi prepar un suc roşu – boost de vitamine. Iată din ce il fac: sfeclă roşie, morcov, măr și ghimber. Organismul este marele câştigător al acestei formule. Toate ingredientele au nenumărate proprietăţi, fiecare e o mână puternică de ajutor în sănătatea noastră, dar eu pariez fără să stau pe gânduri pe sfecla roşie. Cu greu am fost convinsă să o consum, dar nu regret o clipă. E o sursă excelentă de fibre, potasiu, zinc, cupru, fier, acid folic, vitamina B1,B2, C. Sfecla curaţă sângele şi detoxifică ficatul, curaţă rinichii, stimulează creierul. Gustul nu este tocmai prietenos, dar amestecat cu morcov și măr, iese ceva bun. Îl beau cu ceva timp înainte de micul dejun și neapărat proaspăt preparat”, a explicat Corina.

Citește și: