Artistul, poate cel mai cunoscut toboșar din lume, el făcând parte din legendara trupă Beatles, a fost sărbătorit în cadrul unui eveniment pe care îl organizează anual, ”Peace & Love” (Pace & Dragoste), desfăşurat în Los Angeles.

Starr a fost însoțit pe scenă de soția lui, Barbara Bach, cu care este căsătorit de 38 de ani. Întrebat care este secretul său pentru a-şi menţine aspectul tineresc, în ciuda faptului că se apropie de 80 de ani, artistul, care a purtat ochelarii săi de soare emblematici, a replicat: ”Nu este niciun secret – doar să nu mănânci multe mizerii, ci mult broccoli, să faci sport şi să te bucuri de viaţă”.

Iar această rețetă e clar că funcționează în cazul lui, judecând după înfățișarea sa tinerească. Muzicianul a venit îmbrăcat și foarte modern, cu o jachetă denim albă, un tricou şi pantaloni negri.

Întrebat ce îşi doreşte de ziua sa, Starr a răspuns că tot ceea ce vrea este ”, ca de obicei, mai multă pace şi dragoste”.

Ringo Starr şi Paul McCartney au format trupa The Beatles împreună cu John Lennon şi George Harrison. Printre cei care l-au felicitat pe toboșar de ziua lui s-a aflat și Paul McCartney, care i-a transmis un mesaj pe Twitter: ”La mulţi ani celui mai bun toboşar din lume!”.

Vezi și Asasinul lui John Lennon povestește ce gândea în momentul în care l-a împușcat pe artist

Citește și: